.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Protest in Bucharest against drilling for shale gas by using hydraulic fracturingÎn primăvara acestui an, am scris că „Sofia a fost prima rândunică a primăverii europene, rămâne de văzut când vor înflori ghioceii de la Bucureşti”. Iată că ghioceii au înflorit în prag de iarnă, la Pungeşti.

În aceste zile, se finalizează un proces ale cărui consecinţe nu sunt conştientizate de clasa politică de la Bucureşti. Principala consecinţă, o consecinţă absolut dramatică, este conştientizarea de către partea activă a populaţiei a faptului că statul îi este inamic. Jandarmii, prefecţii, judecătorii, parlamentarii, politicienii s-au raliat pentru a susţine o companie americană în lupta împotriva ţăranului român. În ecuaţia puterii, românul de rând nu contează. Conştiinţa colectivă rareori are capacitatea necesară perceperii unor fenomene abstracte şi are nevoie de nişte elemente concrete pentru a-şi schimba atitudinea faţă de elementele de bază ale societăţii, cum ar fi însuşi statul. Jaful privatizărilor, jaful redevenţelor, transformarea României în colonie şi alte crime comise de clasa politică post-decembristă nu aveau o proiecţie concretă şi palpabilă care să fie pe înţelesul oricărui cetăţean neinteresat de politică sau economie. Ţăranii şi ecologiştii bătuţi cu bestialitate de jandarmii români în numele profiturilor unei companii americane oferă o imagine concretă, o dovadă cât se poate de palpabilă a relaţiei de inamiciţie între stat şi cetăţean. În momentul în care mintalul colectiv disociază conceptul de „stat” de ideea de „patrie”, iar un patriot al ţării devine automat un inamic al statului, începe numărătoarea inversă a prăbuşirii sistemului.

În mod normal, instinctul de autoconservare ar impune ca pe agenda tuturor forţelor politice să figureze necesitatea recâştigării urgente a încrederii cetăţenilor. În loc de recâştigarea încrederii, puterea şi opoziţia se discreditează reciproc, contribuind la eroziunea încrederii în structurile statului. Odată pornit, procesul de „desacralizare” a statului devine ireversibil. Pe măsură ce actuala guvernare se va confrunta cu problemele rezultante din gestionarea proastă a economiei, va creşte probabilitatea trecerii protestelor din zona abordării problemelor cu caracter local la nivelul problemelor sociale de anvergură naţională. Acest „salt cuantic” va fi însoţit în mod natural de o creştere explozivă a numărului protestatarilor şi o creştere masivă a „bazei sociale” a mişcărilor de protest. Probabil, guvernul va reuşi să mărească preţul carburanţilor fără consecinţe imediate, dar aceasta este doar prima dintr-un lung şir de măsuri nepopulare care vor trebui implementate pentru acoperirea găurilor din buget. În anumite circumstanţe, anul 2014 ar putea deveni o reeditare a anului 1907.

Este cert că orice protest îndreptat împotriva actualului sistem va fi denigrat de presa din România şi de actuala clasa politică. În fond, declaraţiile făcute de prezidenţiabilul George Maior despre „anarhişti” şi imixtiunea unor puteri străine în problema Roşia Montana nu sunt altceva decât o pregătire a unei ample campanii de discreditare a oricăror forme de rezistenţă civică. Toţi decidenţii care sunt tentaţi să caute „agenţi KGB” în spatele tuturor protestelor faţă de crimele comise împotriva românilor de rând ar face bine să se uite în oglindă. „Sursa” tuturor nemulţumirilor şi principalii instigatori la protest se află chiar acolo.

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_12_11/2014-1907-5601/

sursa si foto: vocea rusiei

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .