.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

angela-merkel-JT565661XR-600x300Circa 400 de plangeri pentru ‘inalta tradare’ au fost depuse impotriva Angelei Merkel, a anuntat joi justitia germana, insa nu este exclus sa fie vorba de o campanie a extremei drepte impotriva politicii sale de primire a refugiatilor, care vin cu sutele de mii, potrivit presei, informeaza AFP.

Parchetul Federal din Karlsruhe (sud-vest) a primit pana acum in jur de 400 de plangeri, a subliniat purtatorul de cuvant al acestuia, Frauke Koehler, fara sa ofere detalii cu privire la continutul acestora.

Insa, potrivit cotidianului de stanga Tageszeitung (TAZ), cancelarul federal german este acuzata ca a deschis larg usile de intrare in Germania in fata imigrantilor care fug din calea razboiului sau a saraciei. Aceste plangeri in masa ar veni din partea unor organizatii de extrema dreapta, potrivit TAZ, care propune chiar obligativitatea completarii unui formular pentru depunere de plangeri.

Potrivit TAZ, acest demers juridic nu are nicio sansa de izbanda, deoarece se poate considera ca este vorba de inalta tradare doar arunci cand autorul ‘actioneaza prin violenta sau amenintand cu violenta’, mentioneaza Agerpres.

Germania ar urma sa primeasca in acest an peste 800.000 de solicitanti de azil, o provocare considerabila pentru o tara in mod cert prospera, dar care pare in cautare de solutii pentru gazduirea refugiatilor.

Politica de primire a refugiatilor pe care o promoveaza Angela Merkel este de altfel criticata inclusiv in propria tabara conservatoare, iar popularitatea sa este in scadere in ultimele saptamani.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .