.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

570caab5c46188ba558b458eDe pe AK_24

Un grup de romani a protestat, joi, fata de abuzurile si epurarile care au loc in Turcia in aceste zile. Protestul a avut loc in fata ambasadei Turciei sin Bucuresti. Tinerii au fost tratati ca suspecti de terorism de catre jandarmi.

Comportamentul jandarmilor a fost revoltător. Tinerii au fost filmati agresiv atat de catre jandarimi, cat si de turcii din fortele de securitate ale ambasadei.

Aproximativ 20 de persoane s-au strans joi seara in fata Ambasadei Turciei de la Bucuresti, unde au protestat in liniste fata de ultimele actiuni ale Guvernului turc, in urma carora sunt afectate in jur de 50.000 de persoane.

Represiunea pe care guvernul turc o organizeaza in aceste zile este neconstitutionala si anti-democratica. Aproximativ 50.000 de persoane sunt afectate, din armata, politie, magistratura, administratie publica, invatamant superior. Folosind esecul unei lovituri de stat militare, Erdogan si oligarhia lui doreste sa ingenuncheze complet societatea turca. Sa o conduca dupa perceptele islamului si impotriva traditiei ei seculare moderne”, se anunta pe pagina de Facebook dedicata protestului.

Initiatorii au spus ca sunt solidari cu „cei care sufera pe nedrept si cei care vor o Turcie democrata si seculara” si anunta ca la fata locului nu se va vorbi, actiunea fiind una similara cu a coregrafului turc Erdem Gunduz, cunoscut drept „Standig man”.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .