.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

rds-580x360 Peste 5.000 de reclamaţii împotriva celor patru mari companii de cablu – RCS&RDS, UPC, Romtelecom şi AKTA – au fost depuse anul trecut la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor Bogdan Cristian Nica a precizat că aproximativ 70% dintre dintre cele soluţionate până acum sunt în favoarea clienţilor, scrie Capital.

Cele mai multe plângeri au venit din partea abonaţilor RCS&RDS, companie care deţine şi cea mai mare cotă de piaţă în România. Aceasta a primit 2937 de plângeri, ce vizau, printre altele, lipsa semnalului, întârzierea echipelor care realizează montajul echipamentelor, nerespectarea clauzelor contractuale, facturile eronate, refuzarea rezilierii contractelor sau modificarea grilei de programe fără notoficarea în prealabil a abonaţilor.

Împotriva Romtelecom au fost depuse 1803 reclamaţii, iar în cazul UPC – 386. Problemele semnalate au fost similare celor întâmpinate şi de abonaţii RCS&RDS.

Pe de altă parte, clienţii RCS&RDS au lansat anul trecut numeroase critici la adresa companiei, după ce în seara de 29 noiembrie 2012, a scos de pe reţelele sale de cablu canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi fără un anunţ prealabil al telespectatorilor. Tot atunci RCS&RDS a renunţat şi la posturile TLC, Discovery Science şi ID Investigation Discovery (toate aflate în portofoliul companiei Discovery), care se regăseau într-un pachet suplimentar în reţelele de cablu ale companiei de telecomunicaţii, pentru care abonaţii plăteau în plus o sumă de 7 lei, faţă de abonamentul la pachetul de bază.

Decizia companiei de cablu a provocat nemulţumirea a zeci de mii de clienţi, care au organizat mai multe acţiuni de protest. De asemenea, o petiţie intitulată “Vrem Discovery pe RCS&RDS” a fost postată pe 23 noiembrie pe site-ul www.petitieonline.ro, fiind semnată până în prezent de peste 36.600 de persoane.

Cu toate acestea, în luna ianuarie a acestui an, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat oficial scoaterea televiziunilor Discovery Networks din reţelele de cablu, analogic şi digital ale RCS&RDS.

sursa si foto: Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .