.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Zeci de mii de crestini ortodocsi au participat la o slujba tinuta in afara catedralei din Moscova, Catedrala Hristos Mantuitorul, intru apararea credintei, a obiectelor sfinte si a Bisericii, avand in vedere recentele atacuri asupra sfinteniilor crestinesti.

Slujba de duminica a strans aproximativ 65.000 de credinciosi, conform informatiilor oficiale ale politiei. Manifestarea a venit ca un raspuns la ceea ce Biserica a considerat ca fiind o serie de acte lipsite de respect fata de ortodoxie.

Obiectele sfinte ale ortodoxiei ce au fost atacate in aceasta primavara au fost aduse special la Catedrala. Printre ele se afla un crucifix inalt de 3,5 metri taiat de un atacator in catedrala de din orasul Nevinnomyssk, aflat in sudul Rusiei. S-au mai aflat, de asemenea, 5 din cele 30 de icoane taiate cu un topor, din orasul Veliky Ustyug. Din acelasi oras a fost adusa si icoana Maicii Domnului impuscata in anii 1920.

Credinciosii au denuntat si alte cazuri de vandalism: in martie, Catedrala Sf. Serghie din Radonej din orasul Mozyr a fost acoperita de inscriptii blasfemiatoare la adresa crucii. In Aprilie, atacatorii au turnat gaz si au dat foc usii de intrare de la Catedrala Sf. Dumitru al Tesalonicului din Krasnodar. In Regiunea Rostov, in ajunul Pastelui, vandalii au turnat vopsea neagra pe capela ridicata in memoria celor cazuti in razboaiele din Afganistan si Cecenia, ca si cei disparuti in dezastrul de la Cernobal.

In februarie a avut loc scandalul cantecului blasfemiator al trupei de punk feminista Pussy Riot, tinut in principala catedrala a Moscovei, in fata altarului.

Astfel de slujbe au fost tinute si in restul tarii. (…) Sursa: razbointrucuvant.ro

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .