.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1. Ulei de masline

Acest ulei este unul foarte sanatos. Reduce colesterolul, ataca germenii de la nivelul stomacului si ajuta si la infrumusetare, facand pielea sa straluceasca. Iar acestea nu sunt decat cateva dintre beneficiile pe care le poate oferi consumatorilor.

Insa inspectorii alimentari au descoperit ca uleiul de masline, inclusiv cel extravirgin, este adesea contrafacut. De obicei este combinat cu ulei de alune, iar printre alte ingrediente straine ce pot fi depistate se numara uleiul de porumb, uleiul de floarea-soarelui, de arahide, uleiul vegetal, de soia, de palmier si de nuci.

2. Lapte

Pana acum s-a descoperit lapte de oaie “indoit” cu lapte de vaca, iar cel de bivolita cu lapte de capra-antilopa. De asemenea, laptele mai poate fi facut cu lapte praf, uree si cheag, inclusiv cu un produs numit “lapte fals”, compus din ulei, uree, detergent, soda caustica, zahar, sare si lapte praf degresat.

3. Miere de albine

Mierea este un aliment foarte laudat pentru antioxidantii pe care ii contine, care pot oferi numeroase beneficii oamenilor care o consuma, dar este de asemenea si unul dintre cele mai “indoite” alimente. Intr-un borcan cu miere din comert poti gasi si sirop de zahar, sirop de porumb, fructoza, glucoza, sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza, zahar de sfecla.

De asemenea, unele borcane cu miere din comert pot contine si antibiotice chinezesti ilegale si metale grele.

4. Sofran

Sofranul este cel mai scump condiment din lume, aceasta fiind una dintre cauzele pentru care se gaseste pe aceasta lista. In unele recipiente cu sofran s-au gasit glicerina, praf din lemn de santal, tartrazina (un colorant galben despre care s-a descoperit ca poate fi vinovat de hiperactivitate la copii si chiar lupus), sulfat de bariu si borax.

5. Suc de portocale

In unele sucuri de portocale din comert s-au gasit ingrediente ca: fungicid, sucuri de lamaie, mandarine si grepfrut (care nu erau mentionate pe eticheta), sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza, extract de paprika si zahar de sfecla.

6. Cafea

Cei care au analizat mai multe branduri de cafea au gasit in unele din ele bucati de crengute, porumb prajit, orz prajit si chiar pergament prajit. Iar in ceea ce priveste cafeaua instant, ingredientele straine care au fost gasite in unele tipuri includ cicoare, cereale, caramel, pergament, amidon, malt si smochine.

7. Suc de mere

Printre ingredientele straine care au fost descoperite in anumite sucuri de mere se numara suc de struguri, sirop de porumb cu continut ridicat de fructoza, suc de pere, suc de ananas, stafide, suc de smochine, fructoza, acid malic, de asemenea nementionate pe eticheta.

sursa: ziare.com

foto: adevarul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .