.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Aproximativ 800 de persoane s-au adunat, duminică, în Piaţa Universităţii, unde au scandat împotriva clasei politice şi în special a preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului, spunând că vor veni până când cererile lor sunt rezolvate.

A zecea zi consecutivă de proteste la Piaţa Universităţii s-a încheiat în jurul orei 23.00 fără vreun incident, la miting participând cel mult 800 de manifestanţi care, ca şi în zilele precedente, au scandat împotriva preşedintelui, a Guvernului şi a politicienilor în general.

În ciuda celor cel mult unul-două grade de afară, protestul de dumincă a început încă de după-amiază, când pe treptele din faţa Teatrului Naţional s-au adunat primii protestatari, aceiaşi ca şi în zilele precedente.

După lăsarea serii s-a animat şi zona de la fântâna de la Arhitectură, unde amfitrion a fost, ca în fiecare seară, Claudiu Crăciun, cadru didactic la SNSPA.

Primii care au plecat, începând cu ora 22.00, au fost cei de la TNB. Au fost urmaţi de cei de vis-a-vis, care au început să plece o oră mai târziu.

Numărul jandarmilor aduşi duminică în Piaţa Universităţii a fost comparabil cu cel din zilele precedente, cu excepţia celor două seri în care au avut loc incidente. Totuşi, pe străduţele din zona Pieţe Universităţii puteau fi văzute multe alte dube cu grupe de jandarmi pregătiţi să intervină.

Manifestanţii au scandat sloganuri împotriva clasei politice şi au avut bannere pe care scrie, printre altele, “Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi”, “Jos Băsescu”, “Monarhia salvează România” “Fie iarnă, fie vară, până pleci noi stăm afară”, “Ciumpalaci din toate ţările, uniţi-vă”.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .