.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

A ales sa nu paraseasca Harvard atunci cand i s-a propus o oferta care acum pare de nerefuzat. Decizia lui de a nu participa la acest proiect este considerata in prezent o greseala de 400 de milioane de dolari.

Joe Green este omul care a fost martor la nasterea Facebook, dar de care nu ai auzit niciodata. Asta pentru ca a refuzat sa ia parte din proiect. Frica a stat in calea succesului personal si, in ultima instanta, a unei averi considerabile.

Povestea a inceput in camera de camin de la Harvard pe care o impartea cu fondatorul Facebook Mark Zuckerberg. Green il ajutase pe Zuckerberg cu site-ul “hot or not” Facemash. Insa au fost descoperiti in scurt timp de conducerea facultatii si amenintati cu exmatricularea. Asa ca, atunci cand Zuckerberg a hotarat sa infiinteze Facebook – afacerea de 17,5 miliarde de dolari care va fi listata la bursa incepand cu aceasta saptamana – si a vrut sa-l coopteze si pe colegul lui de camera in proiect, acesta a refuzat.

“Am avut ceva probleme cu proiectul anterior… iar tatal meu, care este profesor, nu a fost fericit cu perspectiva ca eu sa fiu exmatriculat. Lui Zuckerberg ii place sa faca misto de el din cauza asta, insa suntem in continuare foarte apropiati”, a spus Joe Green pentru postul american de televiziune ABC.

Asadar, pentru o scurta perioada de timp, cei doi au mers pe drumuri separate. Zuckerberg si-a vazut de site, Green a lucrat in cadrul campaniei electorale din 2004 a lui John Kerry.

Insa fostul coleg de camera a fondatorului Facebook nu a putut sta departe de proiectul devenit fenomen international intre timp.

Are actiuni in cadrul companiei si este creatorul aplicatiei si site-ului Causes, prin intermediul carora le poti sugera prietenilor tai sa lupte pentru o cauza sau chiar sa sustina un candidat politic. Scopul aplicatiei este sa “ofere putere tuturor celor care au o idee buna sau pasiunea pentru schimbare sa influenteze lumea”, spune Green.

Potrivit acestuia, aplicatia este accesata lunar de 6,5 milioane de useri. Prin intermediul Causes au fost stransi 50 de milioane de dolari pentru 50.000 de cauze.

Potrivit The New York Times, compania infiintata de Green valoreaza acum 16 milioane de dolari.

Sursa: RoNews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .