.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

radu-timofteRadu Timofte a fost comunist in adancul sufletului si asa a murit, a facut parte din gasca de „patrioti” in frunte cu Iorgovan, Tinu care a murit (general in rezerva), Mitu din cadrul Serviciului de Informatii Externe, Adrian Paunescu, Vadim Tudor, Corut si asa mai departe. Oho, ani de zile au supt bani de pe urma retelei formate de spurcaciunea umana pe nume Ion Iliescu.

A ajuns in Serviciul Roman de Informatii, pe vechea retea a Securitatii Romane, si Iorgovan ii spusese despre pericolul masonic si cum incercau sa acapareze intreg statul roman si atunci ce a spus Timofte: „Ii dau pe toti afara din SRI…”. Problema cu Timofte, venea din alta parte: baga vodca in el de ii sareau ochii din cap, intr-o dimineata, inainte de sedinta, a vomitat cu sange…bine ca nu facea ca idiotul de George Maior, care a cazut pe scari de pulbere ce era.

A gasit cativa oameni de incredere in SRI, realizati ca nu pot sa va spun nume, si i-a intrebat: „Cum scap de masoni?”. Si pe vremea lui Timofte si acum, Serviciul Roman de Informatii este plin de masoni si evrei si il puteti intreba din partea mea pe generalul SRI Mitica Dumbrava, ce a cautat la sinagoga din Piata Romana.

Grupul acesta din SRI, i-a spus in fata lui Timofte: „Radule, nu te juca cu ei ca sunt foarte periculosi, daca nu ai c…e sa le tai capetele de pe umeri, adica sa ii omori, aia te baga in sicriu…”. Timofte a spus ca este de gluma: „Hai, ba, las-o dracului ca nu este chiar asa, totusi sunt directorul SRI…”.

A scos cativa din ei afara, unii mai mici care se invarteau pe acolo si dadeau cu gura pe la loja, si dupa o vreme a inceput sa se simta din ce in ce mai rau pe fondul cantitatilor industriale de alcool ingurgitate: o daduse in ciroza! Ciroza se putea trata, boala era la inceput si il trimiteau rapid intr-un spital din strainatate, dar chestia mai grava era in alta parte: incepuse sa prezinte semne clare de iradiere!Unii spun ca ar fi fost otravire, altii iradiere, eu merg pe varianta iradierii: s-a curatat in cateva luni de zile! V-am spus in urma cu doi ani de zile cum a murit Dan Iosif: avea creierul aproape lichefiat! In ziua inmormantarii lui Dan Iosif, Serviciul Roman de Informatii a trimis un mesaj catre ofiterii din interior si cei mai apropiati colaboratori: „Nu va apropiati de sicriul lui Dan Iosif, va iradiati!”. Nici macar doctorii de la Moscova, unii dintre cei mai buni din lume, nu au avut ce sa-i faca lui Iosif: era prajit in interior!

La fel ca in cazul lui Nicolae Plesita, dupa cativa ani de zile a murit si fiul lui Radu Timofte: masoneria satanista nu iarta pe nimeni si iti curata toata familia!Fiul lui Radu Timofte a murit la fel de rapid ca tata lui…asa au facut si cu Plesita, in spital: a murit catatonic, ore in sir se uita in gol!

Singura figura mai reprezentativa din conducerea Serviciului Roman de Informatii care a participat la inmormantarea lui Radu Timofte a fost generalul-locotenent, George Viorel Voinescu pe vremea respectiva avand gradul de colonel. Cineva din Serviciul Roman de Informatii a stat langa Radu Timofte pana in ultima clipa si se pare ca aceasta i-a ar fi spus ceva de genul: „…, mi-au facut felul masonii!”. Domnul general Voinescu, stie destul de bine care au fost discutiile de la inmormantare…

Radu Timofte, fiind din Piatra Neamt, a vrut sa mearga la Parintele Justin la Manastirea Petru Voda pentru a se spovedi si impartasi, unchiul sau varul lui Radu Timofte a facut parte din Miscarea Legionara si il cunoastea pe Parinte foarte bine, dar nu a mai apucat sa faca acest lucru din cauza slabiciunii fizice si din ce am inteles la inmormantare au participat si cativa monahi de la Petru Voda.

Asa a murit Radu Timofte, fostul director al Serviciului Roman de Informatii: ucis de masonerie! Daca avea sange in el, imi scuzati expresia, ii strangea pe toti la Cabana, SRI-ul stie la ce ma refer, punea mana pe pistol si ii executa fara sa clipeasca…asa l-au bagat ei in mormant!

Grupul acesta din interiorul Serviciului Roman de Informatii care il sustinusera pe Radu Timofte, ii atrasesera atentia despre masoneria satanista din interiorul serviciilor secrete, imediat dupa moarte lui a inceput sa simta cum le intra frica in oase: „Ba, sa vezi ca am dat de dracu’, masonii ne fac si noua felul”. Drept urmare au livrat pe piata povestea cu Radu Timofte si descoperirea din Bucegi, in felul acesta au vrut sa-i potoleasca stiind ca masonii sunt in limba dupa toate misterele din Bucegi.

Oamenii simpli, obisnuiti din Romania, nestiind ce inseamna in realitate Serviciul Roman de Informatii si cum este condusa institutia din interior, imediat au dat crezare acestor lucruri: „Asa este! L-au ucis din cauza Bucegilor…”. Oameni buni, orice director al SRI este considerat civil si puterile lui sunt limitate, i se ofera acces doar la o parte din arhiva, niciodata nu are acces la Arhiva Speciala, habar nu are unde sa afla, locul in cauza este cunoscut doar de cativa generali. Sunt servicii secrete militare si nu iti poti baga nasul peste tot, daca nu vrei sa te muti la judecata Tatalui ceresc!

V-am mai spus odata acest lucru: Serviciul Roman de Informatii privit de afara pare o singura institutie, in realitate sunt o serie de SRI-uri mai micute si in proportie de 98% nu se cunosc intre ei…discutam de protectie informativa si secretizarea muncii.

Poftim, v-am lamurit…

sursa si foto: https://deveghepatriei.wordpress.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .