.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

erdogan2-650x400Doi militari infunda acum puscaria, nevinovati, pentru ca au respectat un ordin. Nu este vorba vorba despre militari care s-au implicat in recenta lovitura de stat, ci despre doi tineri piloti care au executat un ordin venit direct de la Erdogan de a dobori un avion al Rusiei. 

Agentiile de presa au anuntat astazi ca cei doi piloti care au doborat, in 24 noiembrie 2015, un avion Su-24 la Rusiei la granita cu Siria, au fost arestati. Insusi Erdogan a declarat ca ii banuieste pe cei doi de legaturi cu „organizatia terorista” a lui Fethullah Gulen. „Inca nu stim daca acest incident si legaturile acestor oameni (pilotii) au de-a face cu (doborarea avionului rusesc). Dar acesti piloti ar putea avea aiba legaturi in Pennsylvania”, a afirmat Erdogan.

Dar Erdogan se face ca uita sau ca intreaga lume a uitat ce spunea cu jumatate de an in urma. Ce spunea inainte de doborarea avionului, cand a avertizat Rusia de mai multe ori ca incalca spatiul aerian al Turciei. Iar consecinta fireasca dupa aceste avertismente este cea cunoscuta, altfel marele lider regional s-ar fi facut de ras, ar fi fost acuzat de lasitate in fata Rusiei.

Sa ne amintim cat de viteaz era atunci Erdogan, nu cauta niciun fel de complot „gulenist in spatele actiunii de doborare a a vionului, dimpotriva, isi asuma toate meritele pentru a arata lumii cat este de puternic si maret. Dupa actiunele de represalii ale Rusiei, Erdogan il avertiza pe Putin sa nu se joace cu focul. „Sa folosesti un incident in care toata lumea da dreptate Turciei ca scuza pentru a chinui cetatenii nostri care participau la un targ in Rusia inseamna sa te joci cu focul. Sa ataci iresponsabil camioane din regiune care se aflau acolo din motive comerciale sau umanitare inseamna sa te joci cu focul. Sfatuim sincer Rusia sa nu se joace cu focul”, avertiza Erdogan.

De la „toata lumea da dreptate Turciei” pana la actualul scenariu, in care pilotii ar fi facut jocul „teroristului” Gulen, este un salt enorm pe care iata ca saltimbancul Erdogan l-a facut fara nicio jena.

Mai mult decat atat el i-a varat la inchisoare si pe cei doi piloti care mai mult ca sigur ca nu au actionat de capul lor. Pentru o asemenea actiune este nevoie de un ordin de la cel mai inalt nivel. Potrivit legilor Turciei, comandantul suprem al armatei este presedintele tarii, care la acea vreme era nimeni altul decat Erdogan, iar nu vreun Gulen sau „gulenist”.

Decizia de a-i trimite la puscarie pe piloti arata cat de lipsit de scrupule si de ticalos este Erdogan. El, conducatorul pentru care oamenii simpli au iesit in strada, n-are niciun scrupul de a trimite doi tineri nevinovati dupa gratii pentru a-si atinge scopurile politice.  Erdogan nu face decat sa aduca doua jertfe umane zeului Putin, sperand astfel ca va fi iertat pentru insolenta. In paranoia sa, Erdogan este convins ca SUA au avut un rol in tentativa de lovitura de stat iar acum incearca sa isi asigure spatele cu ajutorul celeilalte mari puteri globale.

Nu atat epurarile sau arestarile in masa arata cat de periculos este Recep Erdogan, cat mai ales acest gest cinic de a-i trimite dupa gratii pe cei care, asa cum spunea insusi comandantul suprem, nu au facut decat sa-si apere tara. Oare il intereseaza pe Erdogan cum isi vor mai indeplini ordinele militarii turci, cum il va mai asculta mandra si orgolioasa armata turca de comandatul ei suprem, cat timp poate i se va nazari acestuia in viitor ca militarii au fost tradatori pentru ca au ascultat de el? Putin probabil, pentru ca Erdogan isi  indreapta tara acum spre stalinism.

Turcia se indreapta spre o forma de guvernare in care legile si drepturile civile sunt spulberate (Conventia Europeana pentru Drepturile Omului a si fost suspendata), fiind inlocuite de vointa arbitrara si subiectiva a conducatorului. Azi „Rusia se joaca cu focul”, maine sunt bagati la puscarie cei care deranjeaza Rusia, totul este posibil. Iar daca cineva are ceva de comentat, evident ca este un „terorist” manevrat de maleficul Gulen din SUA si trebuie sa dispara in inchisoare pentru linistea poporului.

Un astfel de conducator instabil si paranoic intr-o tara precum Turcia nu este un pericol doar pentru propriul popor, ci si pentru vecini, pentru intreaga Europa.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .