.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

thActorul american Tom Hanks (59 de ani) le-a recomandat fanilor de pe Facebook să vizioneze documentarul românesc „Chuck Norris vs. Communism“, care este regizat de Ilinca Călugăreanu şi spune povestea criticului de film Irinei Margareta Nistor şi a casetelor traduse de aceasta în anii 1980.

„Vizionaţi acest documentar! Puterea filmului! Pentru a schimba lumea“, a scris actorul american pe pagina personală de Facebook, unde are peste şapte milioane de fani, însoţind mesajul de o imagine în care apare o secvenţă din film şi un scurt rezumat al documentarului.

Filmul documentar „Chuck Norris vs. Communism“ (2015) a avut premiera la sfârşitul anului trecut pe HBO, în ianuarie 2016 a fost difuzat pe canalul naţional de televiziune american PBS şi urmează să intre anul aceasta în renumita reţea americană Netflix.

Documentarul „Chuck Norris versus comunism“ este regizat de Ilinca Călugăreanu şi co-produs de HBO Europe. Producţia arată cum în sistemul comunist din România, sub nasul poliţiei secrete controlată de Nicolae Ceauşescu, sute de casete VHS cu superproducţii americane au ajuns pe căi ilicite în ţară. Filmele de contrabandă – cea mai mare parte cu lupte cu arte marţiale, filme de groază şi filme de acţiune – au fost dublate şi distribuite pe o piaţă neagră secretă. Motivat de dorinţa publicului de a urmări viaţa din Occident, un lucru interzis la vremea aceea, o reţea secretă de casete video s-a răspândit tot mai mult în întreaga ţară.

Filmele au fost dublate de o traducătoare curajoasă a cărei voce distinctivă a captivat întreaga naţiune şi a devenit un simbol al libertăţii. Poveştile curajoase cu actori de acţiune, ca Chuck Norris şi Jean-Claude Van Damme, au captivat imaginaţia fiecărui copil, însă locurile exotice şi contextele din filme au fost cele care au hipnotizat această audienţă unică. Pentru prima dată oamenii au văzut ce le lipseşte cu adevărat: supermarket-uri pline cu alimente, capcanele bogăţiei, ultima modă, maşini de lux şi, mai ales, libertate.

 

sursa si foto: http://www.nationalisti.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .