.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1d1ac-benjamin-fulford-1024x576Situația mondială devine din ce în ce mai haotică cu evenimente majore care au loc în Turcia, Franța, Japonia, Statele Unite ale Americii, China și oriunde în altă parte. Evenimentele sunt toate legate de prăbușirea continuă a structurii globale, care a fost pusă în aplicare de la sfârșitul celui de-al 2-lea război mondial. Analiștii guvernului chinez cred că întreaga arhitectură mondială actuală va suferi un colaps total al sistemelor până în anul 2018, după care o nouă structură îmbunătățită, o va înlocui. Din acest motiv, ei se așteaptă la accelerarea turbulențelor globale între acum și atunci.

Să începem cu o privire la tentativa de lovitură de stat din Turcia de săptămâna trecută. Surse Mossad au încercat să arunce această încercare asupra Rusiei și a adăugat că „acesta a fost doar una rotundă„. Cu toate acestea, surse ale Pentagonului spun că avioanele au fost pilotate de către piloți arabi din Arabia Saudită instruiți de israelieni, care au zburat în afara bazei aeriene NATO de la Incirlik fără luminile intermitente cuplate, dar care au cauzat daune scăzute cu o armă nucleară de mică putere în fața clădirii Parlamentului turc, în timpul încercării răsturnării președintelui Recep Erdogan.

http://www.veteranstoday.com/2016/07/15/turkish-parliament-nuked-during-coup-attempt/

Sursele Pentagonului îl suspectează pe Erdogan, că s-a folosit de o tentativă de lovitură de stat împotriva lui însuși, pentru a-i da o scuză în scopul de a curăța armata turcă și agențiile de forță ale statului de rivali. O sursă a Pentagonului a declarat că: „pentru căErdogan a reînnoit legăturile cu Mossad-ul și poate fura arme nucleare ale SUA din baza militară de la Incirlik înarmând ISIS, lovitura de stat este departe de a se termina .”

Surse guvernamentale chineze, cu toate acestea, a avut o interpretare diferită a evenimentelor din Turcia. Ele spun că guvernul turc a fost atacat pentru că era într-o mișcare de depărtare de NATO și apropiere deOrganizația de Cooperare de la Shanghai. Guvernul turc negociază cu guvernul iranian pentru a crea o alianță musulmană șiită/sunnită și să reînnoiască Caliphatul. Organizația mafiei khazare ISIS(Israeli Secret Intelligence Service) încearcă să oprească acest lucru prin crearea unui Califat fals care acționează într-un mod dezgustător conceput pentru a face pe toți musulmanii să se urască. Ceea ce este în joc sunt 2 trilioane de dolari, bani din petrol și gaze care ies din Orientul Mijlociu, în fiecare an.

Cu astfel de mize mari, Erdogan este de acum un obiectiv cu prioritate ridicată de asasinare și ne putem aștepta la mult mai multe probleme în Orientul Mijlociu înainte ca praful să se decanteze. Cu toate acestea, dacă Turcia lucrează în tandem cu Iranul și se va împăca cu Rusia și Egipt, de asemenea, ei par să aibă o mână puternică.

Acum, să ne aruncăm o privire la ceea ce se întâmplă în Franța. Aici avem un guvern nepopular cu sălbatice atacuri teroriste false (steag fals), în scopul de a prelungi legea marțială. Guvernul face acest lucru, deoarece sistemul bancar italian se prăbușește și va prelua în prăbușirea sa sistemul bancar francez. Deci, în scopul de a distrage atenția poporului francez de la problemele financiare, are nevoie să creeze un inamic extern fals pentru a unifica țara de jur împrejur.

Videoclipurile atacului de la Nisa în care un camion a ucis 84 de persoane și au rănit alte 200 par să arate o pistă de corpuri reale (sau le-au adunat de la spitale din întreaga țară?). Cu toate acestea, un prieten care lucrează la un post de radio japonez, biroul de știri NHK spune că aproximativ 4 ore s-a anunțat că vehiculul din Nisa a fost plin cu arme și grenade de mână. Cu toate acestea, un reporter CNN de la scenă a raportat că armele erau toate false, după care CNN, NHK și alții au renunțat la „plin cu arme” și au acoperit aceasta. Apoi, există faptul că presupusul ucigaș sărac a trimis 100.000 euro pentru familia lui înainte de incident. De asemenea, pentru un motiv oarecare, mass-media corporativă a decis să ignore complet ceea ce arăta ca o încercare de a arunca în aer spectaculos, turnul Eiffel în aceeași zi. Poate că au existat prea mulți martori acolo, astfel încât această înșelătorie nu s-a întâmplat niciodată, în afară de ceva fum… O înregistrare video a acestui incident a fost acum ștearsă de pe net, dar o fotografie poate fi văzută aici:

Nu contează că deși operațiunile fasciste franceze de tip Gladio nu se vor opri, nici revoluția care se desfășoară în țara respectivă nu se va opri. În orice caz, atât fumul și oglinzile franceze și turce arată distragerea de la evenimente mult mai importante care au loc în Asia. Putem confirma din propriile noastre surse CIA și chineze că Neil Keenan a raportat despre Secretarul General al ONU, Bank Ki Moon și David Rockefeller să meargă la cerșit că nu primesc nimic.

http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-china-shoves-keenan-pushes-to-put-an-end-to-un-nwo-ban-ki-moons-foolishness/

De asemenea, putem adăuga noi informații despre împăratul Japoniei care și-a anunțat abdicarea.

Ban Ki Moon a fost în Coreea și China încercând să găsească aur pentru a păstra ONU Rockefeller Corporation în afaceri și să ceară un post președintelui Coreei de Sud. El a fost ,,sictirit,,. După aceea David Rockefeller i-a telefonat unui „vechi prieten de familie” Împăratul Akihito și i-a cerut aur. Akihito i-a declarat lui Rockefeller că nu i s-a permis să facă acest lucru. Imediat după ce a avut loc acest apel telefonic, știrile postului guvernamental de radio NHK, a anunțat că împăratul, din motive de sănătate, are de gând, prima oară în cei 200 de ani să abdice. Un oficial al guvernului japonez, care a participat recent la o ceremonie prezidată de către împărat a confirmat că a făcut greșeli flagrante în timpul ceremoniei și a arătat semne de senilitate. Sursa a adăugat că împăratul a fost epuizat de negocierile în curs de desfășurare pentru a stabili un guvern mondial și a vrut să treacă lucrarea fiului și moștenitorului său Naruhito.

După ce a eșuat în China, Coreea și Japonia, Fracțiunea Rockefeller / Bush / Clinton a mafiei Khazare au acum de gând să facă o operațiune mare pentru a fura aurul din Indonezia. Surse ale CIA din Indonezia spun că țara se află la cel mai înalt nivel de alertă militară. Sursa adaugă că Khazarii încearcă să-l asasineze pe presedintele Widodo și și-au oferit ajutorul și clanul Suharto (prietenii lui Henry Kissinger), prin putere și bogăție la răsturnarea președintelui și a clanului Sukarno, care îl sprijină. Suharto-iștii le-au spus să se retragă sau vor fi uciși.

De asemenea, a existat o încercare a Khazarilor de a crea tensiuni în Marea Chinei de Sud pentru a provoca al 3-lea război mondial, în scopul de a se menține în afaceri. Hotărârea adoptată împotriva pretențiilor Chinei în Marea Chinei de Sud de către un tribunal ONU este folosită pentru a se încerca provocarea unui război între SUA și China. Amiralul Dennis C. Blair, fostul șef al Comandamentului Pacific al SUA a declarat Congresului SUA pe 13 iulie că, SUA ar trebui să folosească forța pentru a opri China în Marea Chinei de Sud. Blair lucrează acum pentru Biroul Național de Cercetare din Asia ai cărei sponsori corporativi sunt Chevron, ConocoPhillips Company, Ernst & Young,ExxonMobil Corporation, GE, Microsoft, etc. Cu alte cuvinte, el lucrează pentru Rockefelleri.

http://nbr.org/About/bod.aspx?id=d1ffb522-d222-48eb-913b-f83249c5fa63

În orice caz, comerțul între China și complexul militar industrial din SUA continuă, problema Mării Chinei de Sud fiind una dintre laturile americane „cele mai bune” de negociere. Ca urmare a hotărârii împotriva Chinei, secretarul de stat american John Kerry a plecat în Rusia pentru a face lobby către Vladimir Putin, de a  lucra cu SUA împotriva Chinei în SCS. SUA se apropie de asemenea, de India, Vietnam, Japonia, etc, cu această hotărâre în mână pentru a încerca să caute ajutor. Chinezii au contra-actionat și curtează europenii și alții.

Un oficial guvernamental din China a explicat că un motiv real al Chinei de a  aborda încăpățânat problema SCS, este că oceanul din jurul bazei de submarine de pe insula Hainan este prea mică pentru submarine a se ascunde. Acesta este motivul pentru care este construită baza de submarine de lângă apa adâncă de 2000 de metri în Marea Chinei de Sud. Chinezii susțin că au nevoie ca să păstreze submarinele lor nucleare intacte pentru descurajare și astfel să prevină pe cineva de la calculul greșit că ar putea câștiga un război nuclear împotriva Chinei, cu un atac preventiv. Chinezii spun, de asemenea, că nu au nici un interes în utilizarea falimentului SUA și Europei pentru a încerca să impună hegemonia chineză. Un chinez de top, membru al Societății Dragonul Roșu și Albastru a prezentat China, Statele Unite și Europa, cum ar fi cele trei picioare ale unei mese, care au nevoie unul de altul pentru a menține masa în poziție stabilă.

Armata americană și agențiile din China au, de asemenea, un inamic comun în mafia Khazară. Cu aceasta, rușii și Vaticanul sunt, de asemenea în acord. Pentru a forța mafia Khazară să se predea, un atac cu rachete este acum planificat pe complexul familiei Rothschild din Zug, Elveția. De dragul generațiilor viitoare, Rothschild-zii își evacuează până în 25 iulie toate comorile de artă neprețuite pe care le au acolo. După aceea, cu excepția cazului în care familia Rothschild se va preda, acest complex va fi lovit, oficialii Pentagonului spun. Alte surse au spus că Rothshildzii doar pretind a fi separați de gaăca Rockefeller / Bush / Clinton, și nu ar trebui să avem încredere în a-și păstra orice afacere, cu excepția cazului în care nu au nici o altă alternativă.

Falimentarul clan Clinton / Bush / Rockefller este acum într-un astfel de pericol, încât pare că chiar Dumnezeu este împotriva lor. Potrivit CNBC, Bill Clinton, George Bush Jr. și Tony Blair au fost alungați dintr-o întâlnire din Arkansas de o tornadă, care este cel mai sigur tipul de incident prevăzut ca un „act al lui Dumnezeu.”

În această săptămână Ben Fulford a făcut virală lista criminalilor umanității care pot fi vânați pe întreaga planetă. Prețul plătit de Societatea Dragonul Alb pentru fiecare este de 1 tonă de aur, adică 46,7 mil. dolari. Iată anunțul :

Atenție vânători de recompense! O tonă de aur (46,7 mil. $) pentru fiecare din lista de mai jos

Voi enumera mai jos o listă cu criminalii de carieră, care au fost în mod direct responsabili de moartea a milioane de oameni din întreaga lume, de mizeria de nedescris și perturbarea vieții a multor națiuni. Există grupuri de pensionari din Forțele Speciale care au capacitățile de a captura aceste persoane din listă.

Reprezentanți ai Societății Dragonul Alb au avut întâlniri cu multe facțiuni din Asia pentru a discuta despre recompensa de o tonă de aur pentru fiecare membru al mafiei khazare capturat. Asiaticii au fost de acord. Pentagonul și Agențiile de Informații au confirmat și au completat lista și cu alte nume. Deci toți au fost de acord și din acest moment următorii vor fi urmăriți pentru a fi capturați :

Jacob de Rothschild, Evelyn de Rothschild, Jay Rockefeller, George Soros, Dick Cheney, Paul Kagan, Henry Kissinger, 

Angela Merkel, Neil Bush, Jeb Bush, Marvin Bush, Michael Mukasey, Scooter Libby, 911 judge- Alvin Hellerstein, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Dov Zakheim, Michael Chertoff,
Frank Lowy, Larry Silverstein, Rudolf Giuliani, Michael
Bloomberg, Paul Singer, Mark Zuckerberg, 

Mikhail Khodorkovsky, Tony Blair, Haim Saban,
Sheldon Adelson, Arnon Milchan, Hank Paulson, Bob Rubin, 

Sandy Weill (Citigroup),  Lloyd Blankfein (Goldman Sachs), Jamie Dimon (JP Morgan) and Stanley Fischer.

 Pentru amănunte privind ridicarea recompensei și predarea capturaților sunați la telefon – Benjamin Fulford 古歩道ベンジャミン : 090-3439-5558

sursa si foto:  https://lupuldacicblogg.wordpress.com/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .