.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

imagesAnalistul si politicianul Adrian Severin scrie pe blogul propriu un text ce se doreste a fi concluzia faptelor din ultima saptamana de pe strazile si spitalele din România. Severin crede ca nu e vorba de o lupta politica si de o resetare a clasei politice, ci de un razboi de manipulare geo-politic:

În ciuda a ceea ce își imaginează oamenii de bună credință care își strigă cu disperare de câteva zile frustrările legitime pe străzile Bucureștiului și ale altor orașe românești, ceea ce se resetează sub ochii noștri nu este politica României ci geografia politică a Europei centrale și de est, la Dunărea de jos și la Marea Neagră.

În acest context, un distins analist politic rus ne liniștește asigurându-ne că Rusia a respectat și va respecta faptul că România (ca membru NATO!) se situează în zona de influență a Germaniei (sic!). Așadar în cadrul înțelegerii ruso-germane și pentru a menaja susceptibilitățile alianței nord-atlantice, românii vor fi alocați spațiului german. Nu vom fi cedați, deci, rușilor. Rușii nu ne (mai) vor. Ne iau nemții. Ura!!! (N-o fi cam tot aia? În fine…)

Franța își va lua și ea tainul. (Prietenii premierului “cel așteptat” știu de ce.) “Pseudo-revoluția” de pe Dâmbovița oferă ocazia resetării “motorului franco-german” pe plaiul mioritic. Aceasta după ce el se gripase de ani buni alergând bezmetic pe magistralele trans-europene.

În fața unei asemenea ofensive “revoluționare” America este cea care pare a pierde teren. Justiția română “americanizată” este un instrument prea tocit de atâtea decapitări pentru a mai fi eficient; dacă nu cumva a trecut pas cu pas în tabăra germană. În măsura în care va reuși, resetarea geo-politică a României va lua locul sângeroasei lupte împotriva corupției care a ajuns să îi deranjeze masiv pe “investitorii” – pardon, coloniștii – străini.

Asta nu înseamnă, însă, că americanii vor capitula. Gramatica englezei americane nu cunoaște conjugarea verbului “a capitula” la persoana întâi. Washingtonul mai are în cazărmi destulă societate îmbrăcată în uniforme civile. Cel mai probabil își va “reseta” politica românească spre a “confisca revoluția colectivă” aprinsă de euro-asiatici în cluburile cetății lui Bucur-ciobanul. De la rock la cazacioc și de-aici iarăși la rock! Noi … bătuta tot pe loc. Să le fie cu noroc!

Ce câștigă românii și România din această bătălie sau din aceste resetări complicate, complexe și… perverse? Pe cine mai interesează?!

Adrian Severin

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .