.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Treaba e foarte simplă: o reglare de conturi între două aripi ale aceleiaşi mafii. Doi oameni cu aceeaşi mentalitate şi caracter: comunist.

Da, Adrian Năstase trebuie trimis la închisoare. Dar nu pentru un mizilic, ci pentru subminarea economiei naţionale, înaltă trădare, actiuni impotriva ordinii constituţionale, comunicarea de informaţii false,  nedenunţarea unor infractiuni contra securitatii naţionale… Cam câţi ani de închisoare s-ar strânge?

Dar nu va fi niciodată condamnat pentru aşa ceva. De ce? Pentru că majoritatea acestor infracţiuni au fost comise în cârdăşie/parteneriat cu mare parte din actuala clasa politică, în frunte cu Traian Băsescu.

Şi ajungem la preşedintele României. Omul n-a fost interesat să facă dreptate, ci a mizat pe elementul emoţional împotriva lui Năstase.  Adică nu dosarul Năstase(1990-2004), ci persoana.  Cu alte cuvinte a făcut ceva de genul acesta: “hai să-i dăm o pedeapsă, mică, oricât numai să bucur orgoliul celor care-l urăsc pe ‘Bombonel’.  Să le dau un os acum înainte de alegeri, că după aia om vedea”.

Şi aşa a fost. Doar că, ghinion!, Năstase a reacţionat mizând pe aceeaşi mentalitate,  cu personaje schimbate. A făcut în aşa fel încât cei care-l urăsc visceral pe Băsescu să distragă atenţia de la caz la persoană.  Şi românii stau şi dezbat: a fost sau n-a fost, cum a fost dac-a fost”…

Cum putem crede că justiţia din mandatul acestui om lipsit de scrupule, care a încălcat legea când a vrut şi n-a vrut, a devenit dintr-o dată curajoasă şi liberă? Nu vedem în fiecare zi ce e pe străzi, unde mafia ţigănească face ce vrea nederanjată de nimeni? Nu vedem ce se întâmplă cu marii rechini imobiliari care sluţesc oraşele şi munţii fără să fie întrebaţi de nimeni? Să mai vorbim de corupţia endemică din toate domeniile? Nu e aceeaşi justiţie care l-a lăsat liber pe Gigi Becali după ce acesta a răpit oameni de pe stradă?! 

În timpul acesta, duios sesiunea parlamentară trecea şi legile care permit anihilarea completă a României se votează,la unison, de către putere şi opoziţie…

Copiii săraci sunt şi mai săraci, bătrânii sunt tot mai bătrâni, tinerii tot mai alienaţi şi românii stau să dezbată un şhow televizat în care s-a sinucis bunul simţ.    Sursa: codrul.wordpress.com

Cartile de propaganda masonica sunt ticsite cu exemple de oameni politici care in ultimii 200 de ani au facut parte din aceasta secta satanica, Francmasoneria. Cand este vorba despre trecut, masonii nu se sfiesc sa se laude cat de mult au influentat ei principalele evenimente din istoria moderna.

Este deja de notorietate faptul ca Adrian Nastase, prim-ministru al Romaniei intre 2000 si 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta si face parte din Clubul Rotary. Intr-un interviu din anii 90, Adrian Nastase vorbeste despre faptul ca este cavaler de Malta, lucru pe care il mentioneaza si in CV-ul postat pe site-ul Parlamentului.

AL XV-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC  ne demonstrează că uneori francmasonii sunt ”sacrificați” pentru a da poporului impresia că se face dreptate:

”Noi n-am numărat victimele din rândurile noastre şi cu toate că la nevoie am sacrificat pe unii dintre ai noştri, procedând astfel, am dat Ierarhiei noastre francmasonice secrete o putere pe care altfel nu am fi dobândit-o poate niciodată. Victimele dintre cei ai noştri, relativ puţine ca număr, ne-au apărat totdeauna la momentul potrivit de distrugerea totală.”

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .