.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a depus joi la Curtea de Apel Bucureşti, în cadrul procesului în care este judecat pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, o casetă cu o înregistrare audio, primită de la o persoană necunoscută din SRI, care “clarifică întregul caz”.

La primul termen al recursului, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că, în urmă cu câteva zile, pe când se afla în maşină la un semafor, s-a apropiat de el un bărbat, probabil angajat al SRI, care i-a aruncat pe geamul deschis o înregistrare audio. În acea înregistrare apar Sebastian Ghiţă şi Sorin Enache, iar Vîntu a solicitat instanţei să o admită ca probă, pentru că această înregistrare “clarifică întregul caz”.

Întrebat de judecători de unde ştie că acea înregistrare este de la SRI şi cum de această instituţie îl ajută, deşi anterior el declarase că este urmărit de SRI, Vîntu a răspuns: “Sunt şi securişti de bine. Probabil că acel domn, nemulţumit de ceva, a decis să mă ajute. Numai SRI are tehnica necesară să facă acea înregistrare”.

Cei trei judecători ai completului au întrerupt procesul şi după ce au deliberat au acceptat caseta ca probă, însă au trimis o adresă la SRI pentru a li se comunica dacă acea înregistrare le aparţine.

Tot joi, instanţa i-a reaudiat pe Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar.

Vîntu şi-a menţinut declaraţia dată la instanţa de fond că nu l-a şantajat pe Sebastian Ghiţă, iar acea înregistrare în care el îl ameninţă pe Ghiţă a fost de fapt o înscenare pusă la cale de cei doi, pentru “a induce în eroare unele personaje din conducerea ţării” şi pentru a lăsa impresia că relaţiile lor nu mai erau cordiale.

Sursa si foto: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .