.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

nini-620x400Mai multe agenții de turism sunt anchetate de Consiliul Concurenței. Autoritatea bănuiește, în urma unei sesizări, că acestea au încălcat regulile de concurență, coordonându-și politicile comerciale.

Potrivit Consiliului, investigația a fost declanșată în urma unor informații primite printr-o sesizare anonimă  înregistrată pe platforma avertizorilor de concurență.

Autoritatea de concurență suspectează unele agenții de turism că își coordonează politicile comerciale în scopul impunerii unui nivel minim de preț de vânzare a produselor turistice și/sau pachetelor de servicii turistice și al menținerii unui status-quo pe piață, începând cu anul 2013.

În cadrul investigației, Consiliul Concurenței a efectuat inspecții inopinate la sediile și/sau puntele de lucru ale mai multor companii active pe piața serviciilor turistice.

Potrivit surselor din piață, printre companiile investigate se numără Paralela 45, Christian Tour, grupul Happy Tour, Eurolines, Exim Tour, Paravion, Danubius, Mareea, Amarino, Perfect, Europa Bus, Klever Travel. De asemenea, și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a fost verificată.

Documentele ridicate în cadrul acestor inspecții se află în analiza autorității de  concurență, în cadrul procedurilor specifice investigației.

Inspecţiile inopinate reprezintă o etapă preliminară în cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurenţial. Efectuarea acestor inspecţii nu reprezintă o antepronunţare a Consiliului Concurenţei în ceea ce priveşte vinovăţia companiilor investigate şi nici în ceea ce priveşte rezultatul final al investigaţiei declanşate.

Platforma avertizorilor de concurenţă reprezintă un instrument care asigură anonimatul persoanelor care doresc să comunice Consiliului Concurenţei informaţii referitoare la activităţile de tip cartel ale unor companii.

 

 

sursa si foto:  http://www.jurnalistii.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .