.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

rape-465x390 (1)Autoritățile sunt din ce în ce mai îngrijorate de creșterea numărului de atacuri sexuale ale grupurilor de imigranți, ce par să împânzească întreaga Europă. Finlanda și Suedia au devenit ultumele țări europene care au lansat avertismente referitoare la posibilitatea unor astfel de atacuri, în timp ce șeful poliției din Viena a sfătuit femeile să nu iasă singure pe străzile orașului.

Avertizările vin la scurt timp după ce poliția din Austria și Germania au încercat să acopere problema atacurilor sexuale ale solicitanților de azil. Zeci de persoane au fost arestate pe întreg continentul, sub acuzația de hărțuire.

Poliția finlandeză a declarat că au fost dezvăluite mai multe planuri ale unor grupuri de migranți de a hărțui femei. Totodată, în Helsinki a fost înregistrat un număr neobișnuit de astfel de cazuri:  „Nu a fost acest tip de hărțuire înainte Anul Nou sau cu alte ocazii. Acesta este un fenomen complet nou în Helsinki”, a spus șeful adjunct al poliției, Ilkka Koskimaki, potrivit Daily Mail.

Poliția din Germania investighează mai mult de 150 de cazuri din cinci orașe germane în care femeile au fost atacate de „grupuri arabe sau din Africa de Nord”, a declarat poliția. Orașul german Koln a fost în centrul problemei, unde aproximativ 106 de cazuri au fost raportate după noaptea de Anul Nou.

În urma criticilor referitoare la modul în care poliția din Koln a gestionat această situație, șeful poliției și-a depus astăzi demisia. În ciuda eforturilor depuse de autorități, mulți dintre atacatorii de la Koln sunt încă în libertate.

Alte cazuri de atacuri sexuale identice au fost înregistrate și în Austria sau Elveția, unde șase femei au raportat astfel de incidente în Zurich, tot în Ajunul Anului Nou.

Poliția suedeză susține că cel puțin 15 de femei au declarat că au fost țintele unor grupuri în orașul Kalmar. Purtătorul de cuvânt al poliției Kalmar, Johan Bruun, a declarat că bărbații au înconjurat femile într-o piață aglimerată.. Doi solicitanți de azil ar fi suspecții în acest caz, însă poliția încearcă să identifice și alte persoane, a mai adăugat acesta.

 

Întrebat despre asemănările dintre atacurile din Germania și cele din Suedia, Bruun a declarat: “Suntem conștienți de ceea ce sa întâmplat în Germania, dar ne concentrăm asupra a ceea ce sa întâmplat în Kalmar”, adăugând că  banda a “format un inele în jurulfemeilor și a început să le molesteze.

Scenariul este identic cu cel de la Koln, din ajunul Anului Nou. Victimele susțin că atacatorii acționau în grupuri mici, care încercuiau o femeie pentru a o agresa sexual și tâlhări.

Sute de persoane au ieșit pe străzile din Koln pentru a protesta în urma valului de agresiuni sexuale și jafuri care au fost comise în noaptea de Revelion de mai mulți bărbați veniți din țări arabe și nord-africane.

Pentru a instaura un cadru civilizat de discuţii, de eliminare a “postacilor” de partid sau a celor plătiţi ca să blocheze un articol civilizat, am adoptat următoarele soluţii, în privinţa comentariilor:

  • 1) Moderarea comentariilor lăsate în formularul de la finalul articolelor o dată la o oră – în acest caz, comentariile nu vor apărea instant.
  • 2) Postarea instant a comentariilor lăsate prin intermediul contului de facebook – în acest caz comentariile vor fi postate imediat. Puteţi să vă faceţi cont de Facebook aici.

Orice critică este acceptată pe site-ul evz.ro, cu condiţia păstrării unui limbaj civilizat, toate aceste măsuri fiind şi în sprijinul celor interesaţi să-şi expună punctele de vedere fără a mai fi hărţuiţi.

Sperăm că veţi înţelege adevărata valoare a demersului evz.ro şi vă veţi asuma responsabilitatea alături de noi.

sursa si foto: http://www.evz.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .