.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

mungiu-bodnariu-620x264“Nu aș vrea să trăiesc într-o țară în care Alina Mungiu și gașca ei unită, salvatoare și curată să fie la putere. Komisarii sovietici ar fi mici copii față de acest monstru de aroganță, intoleranță și ideologie tâmpă”, spune eseistul Adrian Papahagi. (evz.ro)

Scandalul al cărui subiect a devenit Alina Mungiu Pipidi a fost generat de un articol aiuritor scris de aceasta în care afirmă, nici mai mult, nici mai puțin, că protestele împotriva mașinii de răpit copii din Norvegia, Barnevernet, ar fi de fapt o manevră a Rusiei, în spatele protestatarilor fiind de fapt agenții Rusiei. Peste toate, personajul a ajuns până acolo încât să ceară, curat democratic, ca SIE să cenzureze mesajele „anti-occidentale” din acest caz, pe motiv că acestea ar fi expresia propagandei rusești.

 

Problema pe care o are Mungiu vis-a-vis de credibilitatea sincerității mesajului ei este aceea că s-a „dedulcit” cu bani norvegieni, ajunși pe diverse proiecte în asociațiile pe care le coordonează. Astfel, potrivit Flux24.ro„Alina Mungiu a PĂPAT bani norvegieni să îi acuze pe români că fac jocul rușilor în scandalul Bodnariu„. Flux24.ro ne mai informează că aceastaa primit două finanțări prin fondurile norvegiene, una valabilă pentru siteul său, romaniacurata.ro. până în martie anul curent. Unul dintre acestea: fondurile norvegiene primite de SAR pentru proiectul finanţat în cadrul Fondului ONG prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009-2014 sunt în valoare totală de 236.875 euro din care 84,8% reprezintă finanțare nerambursabilă, pe perioada 1 aprilie 2014 – 31 martie 2016, respectiv pentru siteul Romania curata, portal pe care se afirmă că toată lumea lucrează  aici pe bază de “voluntariat””.

Dar gustul ei pentru finanțări externe nu se reduce doar la fonduri norvegiene. Este și beneficiara, prin anumite ONG-uri, a unor finanțări grase din partea miliardarului George Soros, cel care susține colonizarea arabă a Europei. Probabil că ați vrea să știți ce crede Alina Mungiu despre acest subiect… Ei bine, sunt sigur că nu o să vă surprindă: este întru totul de acord cu Soros. Dacă ar fi după ea, probabil că ne-am pricopsi cu vreo 100.000 de imigranți arabi în România doar în acest an. Că e miloasa, nu de altceva! Desigur și mila are o limită. În cazul ei se oprește înainte de a ajunge la  familia Bodnariu și la altele care și-au pierdut copiii în același fel. Rușine!

Daniel Roxin

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .