.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Politologul Alina Mungiu face o dezvăluire de proporții, într-un material dat azi publicității, respectiv faptul că demisia lui Boc și înlocuirea tuturor miniștrilor PDL din guvern a fost făcută la cererea Băncii Mondiale și a Comisiei Europene, ca o condiție obligatorie a acordării unor împrumuturi cumulînd șase miliarde de euro.

”Da, ne-au cerut sa ne curatam guvernarea in schimbul banilor, bravul guvern Boc a tinut secreta promisiunea, dar nu e, puteti cere in scris Bancii Mondiale la Bucuresti sa vedeti exact ce s-a angajat guvernul sa faca in urma functional review” afirmă Mungiu într-un material postat pe ziare.com.

Dezvăluirea apare în contextul în care România a negociat în luna ianuarie cu Banca Mondială o linie de credit de un miliard de euro pentru a susţine bugetul ţării. “România va trebui să îndeplinească anumite măsuri, aflate în prezent în discuţie. Durata liniei de credit poate fi de până la trei ani”, declara, acum cîteva săptămîni, Francois Rantrua, country manager pentru România al instituţiei bancare, citat de Bloomberg.
Împrumutul respectiv ar urma să fie dublat de un alt acord preventiv, cu FMI şi UE, prin care se pun la dispoziţia Guvernului fonduri de 5 miliarde de euro, pentru a fi accesate în cazul unor turbulenţe pe pieţele financiare, care va fi semnat luna aceasta, după obținerea liniei de credit de la BM.
Dezvăluirea Alinei Mungiu, dacă se confirmă, aruncă în aer teoria că Boc a fost sacrificat pe motiv de impopularitate, fapt care nu ar fi deranjat organismele internaționale, ci strict pentru incompetență. Pe de altă parte, scenariul explică și modul cel puțin surprinzător în care nucleul dur al PDL a acceptat fără scandal sacrificarea celor mai grei oameni, dar ridică, totodată, o problemă fierbinte: cît de mare ar fi fost dezastrul dacă România nu respecta promisiunea schimbării guvernului și rata cele 6 miliarde de euro?

Sursa: Inpolitics

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .