.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ambasada SUA si-a inaugurat oficial noul sediu din Bucuresti, joi, in prezenta premierului Mihai Razvan Ungureanu, a presedintelui Senatului, Vasile Blaga si a fostilor presedinti ai Romaniei Emil Constantinescu si Ion Iliescu. Principalul discurs al ceremoniei a fost tinut de procurorul general al statului american Delaware, Joseph Biden, care a explicat de ce in statul sau isi au sediul peste 60% din cele mai de succes 500 de companii din lume. La eveniment, pe langa alti ministri si politicieni, a participat si liderul PSD, Victor Ponta, care, inainte de ceremonie a glumit cu proaspatul numit director al SIE, Teodor Melescanu. “Eu va simt lipsa. Sincer”, i-a spus Ponta lui Melescanu.

  • Vezi in articol imagini de la ceremonie si cu noul sediu al ambasadei SUA care a costat peste 100 milioane de dolari
http://youtu.be/eZsoagjT_oA

La ceremonie au tinut discursuri ambasadorul american in Romania, Mark Gitenstein, premierul Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Senatului Vasile Blaga si procurorul general al statului american Delaware Joseph “Beau” Biden al III-lea, aflat in vizita in Romania.

Inainte de discursuri, cei prezenti la ceremonie au pastrat un scurt moment de reculegere in memoria doctorului Liviu Librescu, cetateanul american de origine romana care a fost ucis in 2007 in masacrul de la Universitatea Viginia Tech dupa ce l-a retinut pe atacator pentru a le permiter studentilor americani sa scape. Doctorul Liviu Librescu este cel care da si numele strazii pe care se afla noul sediu al ambasadei SUA.

In sala au participat, printre altii, fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu, fostul ambasador american la Bucuresti, Nicholas Taubman, printul Radu de Romania, liderul PSD, Victor Ponta, ministrul Justitiei Catalin Predoiu, procurorul general Laura Kodruta Kovesi,  ministrul Finantelor, Bogdan Dragoi si ministrul Economiei, Lucian Bode.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: “O tara cu cetateni mai bogati si mai multumiti este un aliat mai stabil si mai de incredere”

 

Sursa in continuare si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .