.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Neturei-Karta-impotriva-Sionismului-620x250In contextul numirii unui sef la televiziunea publica din Romania, TVR, candidatura jurnalistei, Oana Stanciulescu, a deranjat alogentii khazar-sionisti din Romania si, acum, lobby-ul evreiesc, care-si face veacul prin Romania de mult timp.

Ziarul Adevarul.ro prezinta ceea ce s-a intamplat:

„Ambasada Statului Israel la Bucureşti şi-a exprimat îngrijorarea faţăt de numirea Oanei Stănciulescu în Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române, transmiţând că unele afirmaţii ale jurnalistei au dus la identificarea ei cu lideri ai Mişcării Legionare, iar viziunile sale pot modifica prezentarea obiectivă a faptelor.

„Ambasada Statului Israel la Bucureşti a aflat cu îngrijorare despre numirea într-o funcţie – cheie, în cadrul Televiziunii de Stat, a doamnei Oana Stănciulescu, jurnalist cu experienţă, dar cu nenumărate exprimări publice antisemite şi simpatii vădite faţă de Mişcarea Legionară. Amintim că, prin afirmaţiile sale, doamna Stănciulescu a pus la îndoială existenţa Holocaustului şi s-a identificat cu lideri ai Mişcării Legionare, responsabili pentru ororile Holocaustului din România.

Dorim să atragem atenţia că o astfel de decizie poate avea un impact negativ semnificativ în ceea ce priveşte prezentarea obiectivă a faptelor istorice şi promovarea valorilor democraţiei, cu precădere asupra noilor generaţii, vulnerabile în faţa unor eventuale dezinformări“, transmite ambasada Statului Israel la Bucureşti.

Anterior, după ce PNL a propus-o pe Oana Stănciulescu pentru a ocupa un loc în Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române, 28 de persoane, profesori universitari, analişti, publicişti şi jurnalişti au trimis o scrisoare de protest conducerii PNL. Semnatarii scrisorii spun că Oana Stănciulescu a combătut legea antilegionară şi eroizează personalităţi „de orientare legionară, xenofobă, antieuropeană şi antidemocrată“.

De asemenea, acţiunile jurnalistei Oana Stănciulescu sunt catalogate drept „neolegionare“. Oana Stănciulescu este acuzată că „contribuie la crearea unui climat politic şi moral insalubru“ prin declaraţiile făcute în spaţiul public. Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a validat marţi noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) cu 312 „pentru“, 21 „împotrivă“ şi un singur vot anulat, şedinţa fiind marcată de un scandal pe tema nominalizării Oanei Stănciulescu, acuzată că ar avea opinii pro-legionare.”[1]

Inainte de a ne da lectii, Ambasada Israelului (n. ed. Israelului lui Rothschild) sa se uite la ei, in Fasia Gaza, la crimele comise de nazist-sionisti, crime pe care majoritatea oamenilor din lume (activisti, jurnalisti, bloggeri, politicieni etc.) le cer pedepsite, chiar si evreii religiosi, cei care contesta Sionismul (Neturei Karta International).

P.S. Cam greu sa-i arestati pe nationalistii romani sub pretextul acuzatiei de „fascism” sau „nazism”, aceasta fiind, de fapt, o autocaracterizare a Sionismului.

sursa si foto: http://www.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .