.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ambasadorii romani sunt primiti, la aceasta ora, la Palatul Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu: “Politica externa a Romaniei isi mentine parametrii anteriori. In luna iulie, in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept. Presedintele a fost suspendat, presedintii celor doua camere parlamentare au fost destituiti. Majoritatea parlamentara nerezultata din alegeri a incalcat in mod grav criteriile de la Copenhaga, in mod special criteriile politice. (…) Aceste lucruri au facut ca Romania sa fie pusa sub lupa aliatilor nostri si in mod deosebit a CE, garantul respectarii tratatelor UE. S-a produs brusc un proces de izolare a Romaniei, este misiunea diplomatiei romanesti sa redeschida dialogul”, a afirmat Traian Basescu.

Cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu:

Politica externa a Romaniei isi mentine parametrii anteriori.

In luna iulie, in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept.

Majoritatea parlamentara nerezultata din alegeri a incalcat in mod grav criteriile de la Copenhaga, in mod special criteriile politice.

As vrea sa le reamintesc ca aceste criterii ne obliga la stabilitatea institutiilor care garanteaza democratia, si cand incepi prin destituirea presedintilor celor doua Camere parlamentare, suspendarea presedintelui si destituirea avocatului poporului, e o incalcare grosolana.

Au fost atacuri continue la adresa justitiei.

Aceste lucruri au facut ca Romania sa fie pusa sub lupa aliatilor nostri si in mod deosebit a Comisiei Europene, garantul respectarii tratatelor UE.

S-a produs brusc un proces de izolare a Romaniei, este misiunea diplomatiei romanesti sa redeschida dialogul

Institutiile statului de drept au ramas in picioare in ciuda acestui atac.

Restabilirea statului de drept in Romania, atat cat s-a facut pana acum, dar se va face integral, s-a facut pentru ca institutiile statului de drept au ramas in picioare in ciuda atacului din 3-6 iulie.

Desi aparent a fost un mare deserviciu pentru Romania ceea ce s-a intamplat in 3-6 iulie si ceea ce s-a intamplat dupa referendum, in acelasi timp, ceea ce s-a intamplat a probat ca Romania si-a consolidat institutiile statului de drept in asa fel incat acestea sa il apere.

Cred ca aceasta intamplare a fost o proba de foc pentru institutiile statului de drept, pe care au trecut-o. Nu spun ca au trecut-o perfect, dar au trecut-o.

Romania a devenit o tara importanta aici la granita NATO si UE.

Dragi aliati, ati sustinut Romania, dar institutille statului de drept si-au facut treaba si isi vor duce misiunea pana la capat.

Am dorit sa clarific acest lucru deoarece mi s-a parut ca suntem in defensiva din punct de vedere diplomatic si nu suntem in defensiva. Va cer ca in capitalele in care reveniti sa transmiteti mesajul ca institutiile statului au functionat corect.

Romania isi mentine obiectivele strategice de pana acum.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .