.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

A venit în România la câteva luni de la aderarea ţării la UE. O părăseşte după patru ani şi jumătate în plină furtună europeană pentru a se întoarce să vegheze din nou la conturile Franţei. Cum a evoluat România în primii ei ani de la integrare, din perspectiva unui ambasador occidental, ce şanse de redresare sunt pentru România şi Europa?

După patru ani şi jumătate petrecuţi la Bucureşti ca primul reprezentant diplomatic al Fran­ţei, ambasadorul Henri Paul, la final de mandat, se va întoarce la Paris la Curtea franceză de Conturi, unde a lucrat multă vreme înainte de a intra în diplomaţie.
În urmă cu câteva zile, Curtea franceză de Conturi adresa un avertisment sever candi­daţilor la preşedinţia Franţei: nu vă aruncaţi la promisiuni de cheltuieli pentru că redresarea financiară nu este nici măcar la mijlocul drumului. Pentru ca să ajungeţi la capăt trebuie să vă uitaţi la pensii şi la portiţele fiscale, iar salariile trebuie să rămână îngheţate.

Pentru România, astfel de observaţii făcute de Curtea română de Conturi par de neconceput sau, dacă ar fi făcute, cine le-ar lua în seamă?

Dar ochiul vigilent al Curţii franceze de Conturi aţintit pe finanţele ţării apreciază că, pentru redresarea conturilor Franţei, este nevoie de eforturi mai mari: Guvernul nu a făcut destul şi nici Banca Naţională şi, în aceste condiţii, Franţa riscă să-şi adâncească dife­ren­ţele economice şi de deficit faţă de Germania.

Da, aceste lucruri sunt consemnate în raportul Curţii franceze de Conturi, iar, în cea mai mare parte, politicienii respectă recomandările instituţiei! Cum este posibil?

Ambasadorul Henri Paul (60 de ani) nu are figură de “dur al conturilor”. Dar nu trebuie să fii un dur pentru a face parte dintr-o profesie respectată, chiar dacă, într-un fel, temută.

Sursa si foto: Ziarul Financiar

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .