.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris, a declarat, duminica, in emisiunea “Dupa 20 de ani” difuzata de Pro TV:

“Am remarcat un efort important la Guvern sa ridice rata de absorbtie, dar evident ca aceasta nu este suficienta astazi si consider ca este prioritatea zero pentru Guvernul Romaniei sa faca fata acestei provocari. Este necesar sa fie luate masuri suplimentare pentru a ridica rata de absorbtie si cred ca este o experienta buna in Europa de Est, cea a Poloniei, iar Romania ar putea urma acest exemplu”.

“Romania are un avantaj specific, o alocatie mare de fonduri europene. Noi nu avem asa ceva in Marea Britanie, dar aceasta alocatie dau un avantaj mare pentru Romania si in privinta competitivitatii. Lipsa de infrastructura este unul dintre dezavantajele Romaniei privind competitivitatea. Un program de infrastructura finantat de UE este si o sursa de locuri de munca, dar si de competivitate si o baza pentru cresterea economiei in viitor”, a declarat ambasadorul Harris.

Alte declaratii ale ambasadorului britanic:

  • Despre faptul ca Marea Britanie deţine locul 10 în privinţa investiţiilor străine în România: Eu nu sunt multumit de acest rezultat. Eu cred ca in general Marea Britanie este o economie bazata pe comert si avem o pozitie mai ridicata pe pietele din America si Asia, dar din pacate aici in Europa Centrala si de Est prezenta Marii Britanii nu este suficienta. Pentru mine este o provocare importanta, o prioritate zero sa incurajam relatiile comerciale intre Marea Britaniei si Romania. Eu sunt optimist, am remarcat ca nivelul de exporturi britanice in Romania a crescut cu 22% in anul trecut […] 22% este o rata mai accelerata decat pentru alte tari din UE, e un trend pozitiv, dar trebuie imbunatatit.
  • Am remarcat ca in Europa de est proiectele sunt mult mai dependente de imprumuturile din banci decat in Vest, unde folosim mai mult bursele. Sunt 20% luate din bursa si 80% din banci pentru finantare, in Vest este invers. O provocare pentru Romania este cum poate sa foloseasca bursele si mijloacele alternative de finantare.  Sursa: mediafax.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .