.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

jihadului-islamic„Ce căutaţi în Siria?”. Este întrebarea pe care un terorist a pus-o unei fete care se afla vineri, 13 noiembrie, la un concert în sala de concerte Bataclan. 82 de persoane au murit în luarea de ostatici de la Bataclan, alte zeci de persoane fiind ucise pe străzile Parisului. Printre morți se numără și doi români, a anunțat chiar președintele Klaus Iohannis, citat de greatnews.ro

Atacurile fără precedent din Paris, cele mai grave din istoria post-belică a Franţei, au provocat îngrijorare în întreaga lume. Europenii numesc seria de atentate drept „11 septembrie al Europei”. Totodată, simpatizanţii Stat Islamic au salutat atacurile din Paris, ameninţând, pe Twitter, că „în curând, toată lumea va simţi amărăciunea”.

Seria de atentate a fost revendicată de organizaţia teroristă Stat Islamic. Declaraţiile martorilor arată că, aproape sigur, atacatorii din Paris sunt militanţi islamici, cel mai probabil ai grupării Stat Islamic.

Avertismentul lansat de simpatizanţii Stat Islamic pe Twitter aduce aminte de o ameninţare din vara lui 2014. Atunci, prin intermediul unei hărţi răspândite pe reţelele de socializare, membrii grupării anunţau că Stat Islamic plănuieşte ca, până în anul 2020, să îşi extindă controlul şi în Europa, primele vizate fiind statele balcanice şi Peninsula Iberică.

Printre statele marcate ca ţinte pe harta ISIS se numără Grecia, România, Bulgaria şi Spania.

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că celulele teroriste din Europa câştigă membri tocmai prin atitudinea permisivă a ţărilor de pe continentul nostru faţă de imigranţi. „Statul Islamic controlează mare parte din producţia de ţiţei din Libia, controlează parte din producţia de ţiţei din Irak, parte din producţia de rafinărie în Siria. Statul Islamic controlează fluxurile teroriste din Orientul Mijlociu şi din Africa. Ei pot finanţa ca printre aceste zeci de mii de amărâţi, câteva sute, câteva mii să şi-i plaseze în reţea deja organizată în interiorul UE. Şi eu nu uit – cine vrea să uite e responsabil că uită, dar aduceţi-vă aminte declaraţia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii şi România. Informaţii cu privire la riscuri sunt”, avertiza fostul preşedinte Traian Băsescu, care propune „repatrierea imediată a celor care au invadat Europa în acest an, consolidarea și închiderea frontierelor UE pentru migranții musulmani printre care se strecoară grupări teroriste”, potrivit agerpres.ro. Viziunea lui Băsescu nu este însă împărtăşită de majoritatea liderilor de stat din Europa, fiind văzută drept profund discriminatorie, mai scrie greatnews.ro

sursa si foto: http://www.nasul.tv/

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .