.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Chestiunea Planetei Nibiru revine in atentie. După ce NASA a negat existenta misterioasei planete a celebrilor annunaki, acum, se pare, americanii au trimis in spatiu un avion secret pentru a studia poziția lui Nibiru, la sud de planul solar (deci, vizibila din emisfera sudica), cunoscuta si ca Planeta X. Avionul secret al SUA isi continua misiunea in spatiu, la aproape 430 de zile de la lansare. Aparatul a fost construit pentru fortele aeriene ale SUA, detaliile legate de misiune ramanand insa ultrasecrete.

Avionul fara pilot X-37B a stabilit un adevarat record pe orbita Terrei, el semanand mai degraba cu o naveta spatiala, scrie Fox News. El a fost lansat pe 5 martie 2011, cu ajutorul unei rachete Atlas 5. Specificatiile initiale erau ca aparatul sa stea pe orbita 270 de zile. Generalul american William Shelton a declarat recent ca misiunea a fost un succes rasunator. El nu a mentionat, insa, ce va aduce X-37B pe planeta atunci cand va ateriza. Misiunea anterioara a unui alt aparat similar a durat 225 de zile, acesta fiind lansat pe 22 aprilie 2010.

Lungimea lui este de 8,8 m, iar latimea de 4,5 m. Avionul beneficiaza si de panouri solare care se pot plia si ii asigura independenta de zbor. Ramane un mister ceea ce se afla la bordul lui, scopul misiunii nefiind cunoscut. El a fost vazut de mai multe ori de astronomi amatori care monitorizeaza cerul noaptea. Ultima data a fost vazut pe 22 aprilie 2012 de catre Greg Roberts, din Africa de Sud. Este posibil ca in viitor, acest aparat misterios sa fie folosit chiar in misiunile catre Statia Spatiala Internationala.  Sursa: agentia.org

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .