.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

media-143946858460008300Noua forţă specială operaţională americană a sosit în Irak şi se pregăteşte să lucreze cu armata irakiană pentru a viza obiective ale Statului Islamic, a anunţat miercuri secretarul american al apărării Ash Carter, citat de Reuters.

Carter a dezvăluit această desfăşurare într-un discurs ţinut în faţa soldaţilor unei divizii aeropurtate americane, în care a încercat să sublinieze eforturile Washingtonului în accelerarea campaniei împotriva Statului Islamic, atât în Irak cât şi în Siria.

“Forţa specializată expediţionară pe care am anunţat-o în decembrie este acum la faţa locului şi se pregăteşte să lucreze cu irakienii pentru a începe să urmărească combatanţii ISIS şi comandanţii lor”, a declarat Carter la Fort Campbell, Kentucky.

În timp ce forţa era de aşteptat să numere numai aproximativ 200 de militari, desfăşurarea ei marchează cea mai recentă extindere a presiunii militare a Statelor Unite asupra Statului Islamic. Ea expune de asemenea militarii americani la un risc mai mare.

Forţa este separată de o alta desfăşurată anul trecut de până la 50 de militari pentru operaţiuni speciale în Siria pentru a se coordona pe teren cu rebelii sprijiniţi de SUA ce luptă în războiul civil care face ravagii în ţară din 2011.

Carter a spus că grupul mai mic de forţe a stabilit deja contacte cu rebelii, precum şi noi ţinte pentru lovituri aeriene şi “lovituri de toate tipurile”.

Republicanii au încercat să înfăţişeze strategia preşedintelui Statelor Unite Barack Obama de a învinge Statul Islamic ca defectă şi insuficientă, în timp ce jihadiştii pun la cale sau inspiră atacuri mult mai departe de califatul lor autodeclarat în Irak şi Siria.

Obama, în discursul său asupra Stării Uniunii marţi, a avertizat contra supraestimării luptei împotriva militanţilor Statului Islamic, dar a spus că administraţia sa este axată pe distrugerea grupării extremiste, aminteşte Reuters.

În discursul său, Carter a subliniat progresele forţelor irakiene – inclusiv recăpătarea controlului asupra oraşului Ramadi.

Carter s-a adresat soldaţilor din Divizia 101 Airborne, dintre care 1.800 vor fi desfăşuraţi în Irak în următoarele luni, în mare parte pentru a instrui forţele locale.AGERPRES

sursa si foto:  http://www.stiripesurse.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .