.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Andreea Paul Vass a anuntat in aceasta seara la Realitatea TV ca a refuzat nominalizarea pentru functia de ministru al Economiei in contextul in care s-au inmultit informatiile in partid privind starea de incompatibilitate in care s-ar afla deoarece detine, impreuna cu sotul sau, actiuni la mai multe companii care se afla in subordinea Ministerului Economiei cum ar fi Alro Slatina, Transelectrica sau Transgaz SA Medias.

“Am refuzat nominalizarea. Argumentele sunt personale. Nu am de gand sa fac rabat de la acest drum. Sobru, echilibrat, intotdeauna am lucrat cu pasiune. Au fost voci in PDL care m-au sustinut foarte puternic. Este o decizie personala. Le multumesc colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine”, a spus Andeea Paul Vass, la Realitatea Tv.

Vass a confirmat informatia pentru HotNews.ro dar a refuzat sa spuna care au fost motivele care au impins-o la aceasta decizie.

UPDATE: Ungureanu si coalitia au aprobat programul de guvernare si lista ministrilor, dar fara Economie. Numele ministrilor vor fi anuntate miercuri

Andreea Paul Vass (33 de ani), propunerea pentru functia de ministru al Economiei, este doctor in economie, fost expert/consilier prezidential si consilier personal si pe probleme economice al premierului Emil Boc. Vass a intrat in politica prin functia de consilier al europarlamentarului Theodor Stolojan. In urma cu o saptamana, Vass a fost in centrul unui scandal mediatic, dupa ce premierul a numit-o in comisia de privatizare a Hidroelectrica. Controversa vine din faptul ca Dan-Viorel Paul, cumnatul Andreei Paul Vass, este broker la Bursa, acolo unde vor fi scoase la vanzare actiunile companiei.

Andreea Paul Vass, nascuta pe 10 septembrie 1978 in Zalau, judetul Salaj, a terminat in 2001 facultatea Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE, unde a obtinut si titulatura de doctor in economie in 2008.

Conform CV-ului, Andreea Paul Vass nu a lucrat niciodata in domeniul privat.

Intre 2001 si 2008, Vass a fost cercetator la Institutul de Economie Nationala al Academiei Romane.

Intre 2005 si 2007, Andreea Paul Vass a fost expert/consilier prezidential in cadrul Departamentului de Politici Economice si Sociale.

Din 2007 si pana in 2009, Vass a fost consilier in cadrul Parlamentului European pentru europarlamentarul Theodor Stolojan.

Din 2009 si pana in noiembrie 2010, Vass a indeplinit functia de consilier personal al premierului Emil Boc, iar din noiembrie 2010 si pana in februarie 2011, a fost Consilier de Stat pe probleme economice al prim-ministrului Emil Boc.

Sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .