.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Regizorul Andrei Şerban se întreabă dacă Andrei Marga, preşedintele Institutului Cultural Român, este cel pe care l-a cunoscut sau „un altul, din nou fascinat de Uniunea Sovietică şi de stahanovismul anilor 50″.

Într-un interviu acordat Revistei 22, Şerban povesteşte: „Cât despre domnul Marga, l-am cunoscut cu ani în urmă la Cluj, fiind invitat chiar de domnia sa pentru a-mi înmâna titlul Doctor Honoris Causa la Universitatea ‘Babeş-Bolyai’. Am petrecut o seară agreabilă împreună, am vorbit despre religie, filosofie, mi-a lăsat o impresie bună, iar după aceea, plimbându-ne prin campus, mi-a propus să construiască un spaţiu de teatru experimental unde să am mână liberă să fac ce vreau eu”.

Regizorul îşi aminteşte că i s-a părut “extraordinar” gestul lui Marga de atunci. “Dar acum, când aud că la ICR el vrea să blocheze tot ce e inovator şi experimental, ca să ne ducem înapoi, mă întreb alarmat dacă domnul Marga nu e cel pe care l-am cunoscut, ci poate un altul, din nou extaziat de Uniunea Sovietică şi de stahanovismul anilor ’50.”

Întrebat fiind ce crede despre programul enunţat de Andrei Marga, sub titlul Sincronizarea ICR, Andrei Şerban îl consideră „o înşiruire de fraze vetuste şi îngheţate, un pas mare înapoi”.

“Nu înţeleg de ce a fost nevoie de o schimbare realizată nedemn, cu atâta brutalitate, mai ales a unei instituţii care funcţiona foarte bine. Schimbările de la ICR nu mă afectează altfel decât prin prisma faptului că am avut o colaborare excepţională cu ICR NY pentru Academia itinerantă şi am apreciat foarte mult ce a făcut la New York echipa condusă de Corina Şuteu”, a povestit regizorul.

sursa si foto: RL

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .