.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Agenția Națională de Integritate a emis un raport la data de 07.11.2011, în care se arată că domnul Florin-Costin PÂSLARU, Deputat în Parlamentul României, este incompatibil cu funcția administrativă pe care o deține

Având în vedere rămânerea definitivă a raportului de evaluare, Agenția Națională de Integritate a solicitat, în temeiul dispozițiilor art. 23 din Legea nr. 176/2010, introducerea acțiunii în constatarea nulității absolute a contractelor încheiate de către Florin-Costin Pâslaru cu încălcarea obligațiilor legale privind conflictul de interese.

Potrivit actului normativ menționat, „în cazul unui conflict de interese, dacă au legătură cu situația de conflict de interese, toate actele juridice sau administrative încheiate direct sau prin persoane interpuse, cu încălcarea obligațiilor legale privind conflictul de interese, sunt lovite de nulitate absolută. Acțiunea în constatarea nulității abspșite a actelor juridice sau administrative încheiate cu încălcarea obligațiilor legale privind conflictul de interese poate fi introdusă de Agenție chiar dacă persoana în cauză nu mai deține acea funcție. Instanța va dispune motivat, pe lângă constatarea nulității absolute, și repunerea părților în situația anterioară”.

Agenția a constatat faptul că dl deputat Florin-Costin PÂSLARU l-a angajat pe fiul său, domnul Florin Alexandru Ioan PÂSLARU, începând cu anul 2009 – prezent, în cadrul Biroului Parlamentar – Circumscripția electorală nr. 18 Galaţi, încălcând, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

Beneficiul patrimonial obţinut, începând cu anul 2009 – prezent, de către fiul domnului Florin-Costin PÂSLARU, domnul Florin Alexandru Ioan PÂSLARU, a fost de 21.662 Lei (aproximativ 5.158 Euro).

Agenția a dispus și sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu privire la posibila săvârşire de către Florin-Costin Pâslaru a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută şi pedepsită de art. 2531 din Codul Penal al României, dosarul aflându-se în instrumentarea parchetului.

Persoana eliberată sau destituită din funcţie sau faţă de care s-a constatat existenţa conflictului de interese este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică, cu excepţia celor electorale, pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă, sau a încetării de drept a mandatului.

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic în materie administrativă și penală de către alți 15 membri ai Parlamentului României, Agenția adresându-se, în acest sens, instituțiilor competente.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .