.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Anonymous continuă lupta împotriva Acordului ACTA • Gruparea de hackeri a atacat mai multe site-uri aparţinând Guvernului SUA • Printre cele şase ţinte lovite s-a numărat şi Comisia Federală de Comerţ • Hackerii de la Anonymous au anunţat că vor continua atacurile până când toate statele vor renunţa la ACTA • “Este un act de-a dreptul de rahat”, este caracterizat Acordul Comercial împotriva Contrafacerii

Cea mai puternică grupare de hackeri din lume a lansat, astăzi, o serie de atacuri asupra mai multor site-uri guvernamentale din SUA, în cadrul campaniei împotriva ACTA, Acordul Comercial împotriva Contrafacerii, considerat un atentat la libertatea de exprimare pe Internet. Cel puţin şase site-uri ale unor instituţii din SUA au fost lovite de Anonymous. Printre acestea Comisia Federală de Comerţ sau Agenţia pentru Protecţia Consumatorului. Hackerii de la Anonymous au postat pe aceste site-uri mai multe mesaje adresate Guvernului SUA şi celorlalte state care au semnat acordul ACTA.

Mesajele Anonymous

Guvernul SUA şi ţările care au semnat ACTA, printre care şi România, au fost avertizate că atacurile vor continua în cazul în care nu vor renunţa la acest acord. Hackerii îi sfătuiesc pe liderii mondiali să se răzgândească în ceea ce priveşte Acordul Comercial împotriva Contrafacerii, aflat în dezbatere în majoritatea statelor. Anonymous promite că, dacă ACTA va fi aprobat, se va produce o furtună şi atrage atenţia că a intrat deja în posesia mai multor date ale angajaţilor federali din SUA, precum corespondenţa personală, parole sau informaţii despre conturile bancare.

“Dacă ACTA este semnat de către toate statele participante la negociere, lumea trebuie să se aştepte la un război în care va polua torenţial precum în focurile Iadului asupra tuturor duşmanilor libertăţii de exprimare, libertăţii şi intimităţii pe Internet”, sună unul dintre mesajele Anonymous.

“Vom pune la pământ sistematic toate societăţile malefice şi Guvernele care vor încerca să se atingă de Internetul nostru. ACTA este un act de-a dreptul de rahat. Noi trebuie să îl omorâm. Cu foc”, au afirmat hackerii.

În opinia Anonymous, “ACTA ridică întrebări importante asupra transparenţei guvernamentale precum şi asupra responsabilităţii democratice”.

Acordul ACTA a fost semnat la începutul acestui an de mai multe state precum SUA, Japonia, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Singapore, Coreea de Sud, Maroc, Mexic sau Elveţia. De asemenea, printre ţările care au semnat ACTA s-a numărat şi România, prin fostul ministru al Comunicaţiilor din Guvernul Boc, Valerian Vreme.

Sursa: Ziua News

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .