.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a relizat un control la produsele din carne, în urma căruia s-a constatat că aproximativ 2.400 de kilograme de carne nu se încadrau în prevederile legale. Inspectorii au constatat că eticheta nu corespunde cu componenţa produsului, astfel că ceea ce se vroiau a fi mezeluri de porc s-au transformat în mezeluri din carne de cal, măgar sau nutrie. Iar ceea ce ar fi trebuit să fie crenvurşti de curcan, aveau în compoziţie doar 15% carne de curcan, iar restul şorici şi slănină de porc.

Inspectorii ANPC susţin că producătorii aleg să înlocuiască carnea de calitate superioară cu carne dezosată mecanic (oasele şi resturile de pe oase) sau cu resturi precum şorici, tendoane, urechi sau grăsime pentru a avea costuri mai mici şi câştiguri mai mari. Directorul Institutului de Cercetări Alimentare, Gheorghe Mencinicopschi, precizează că producătorii de carne mai folosesc şi aditivi pentru a masca folosirea cărnii alterate sau lipsa acesteia şi aleg chiar să înlocuiască carnea de porc cu cea de măgar, cal, nutrie sau cu carne de la specii necomestibile. “De exemplu, carnea de porc amestecată cu carne de măgar, nutrie, cal sau chiar carne de la specii necomestibile”, a declarat profesorul Gheorghe Mencinicopschi, potrivit evz.ro.

Aşa se face că parizerul, crenvurştii, salamul de vară au un conţinut de proteine mai mic de 2% faţă de prevederile legale sau există produse de curcan spre exemplu, care au în componenţă doar 15% carne de curcan iar 60% conţin emulsie de şorici şi slănină de porc.

Sursa si foto: Ziua News

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .