.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Tonul moderat al lui Victor Ponta privind lista achiziţiilor de protocol făcute în timpul mandatului de premier al lui Mihai Răzvan Ungureanu, buchetul de flori primit de ziua sa de la Traian Băsescu şi discursul despre coabitare l-au scos din sărite pe moderatorul Antenei 3, Radu Tudor. Ieri seară, acesta a afirmat că “nu îl înjură” pe Victor Ponta pentru că este ziua sa de naştere, dar a promis că îşi va lua revanşa azi. “Să se uite mâine la Ordinea Zilei”, l-a avertizat şi Dana Grecu, pe premier.

“Azi nu îl înjur pe Ponta şi nu îl critic că e ziua lui, face 40 de ani şi îi doresc multă sănătate, dar mâine… Azi nu, dar mâine, discutăm despre chestiunea asta şi mi se pare că a picat în capcana asta, de a încerca să fie băiat bun cu oricine. Nu ştiu cine l-a sfătuit, nu ştiu dacă vine din propria convingere dar el încearcă să fie the good guy cu toată lumea. Şi cu trandafirii de la Băsescu şi cu cremele de la Ungureanu”, a promis Radu Tudor.

Moderatorul Antenei 3 a mai criticat şi atitudinea de “good guy” a premierului, despre care a spus că este una greşită.

“Eu consider că e pe o cale greşită, dar poate gândul acesta de a fi băiatul bun, de a nu mai critica pe nimeni, de a încerca să aibă o coabitare cu toată lumea şi un dialog civilizat cu toată lumea(…) şi să mergem înainte până în 2014. Asta este viziunea domniei sale acum, mâine o să fim puţin mai ascuţiţi în atitudine. azi face omul 40 de ani iese cu soţia cu copiii la o masă privată”, a mai spus Radu Tudor

“Să se uite mâine la Ordinea Zilei”, i-a transmis Dana Grecu lui Victor Ponta pe care l-a sfătuit şi ” să iasă din starea de sedare în care se află”.

Şi Mugur Ciuvică, un invitat permanent în studiourile Antenelor, a afirmat, la rândul său, că Victor Ponta a avut o atitudine” incorect de relaxată” privind cheltuielile de protocol ale fostului premier Ungureanu.

Atent, Ciuvică a sărit în ajutorul lui Victor Ponta şi i-a oferit indicaţii legat de ceea ce trebuie să facă în acest caz: “El trebuie să ceară celor de la SGG şi RAAPPS care sunt în subordinea lui, să explice parfum cu parfum şi cremă cu cremă, cine a cumpărat-o, cine a semnat ordinul de cumpărare, şi unde le-au dus. Cine a dus lăzile cu vin, cine a dus cremele, cine le-a luat, cine le-a cumpărat. E un traseu foarte clar”.

Moderatorii emisiunii s-au arătat deranjaţi şi de faptul că Victor Ponta nu a afirmat clar în cadrul unei emisiuni că USL îi va apăra scaunul lui Crin Antonescu de la Senat, în contextul discuţiei despre contestaţia depusă de PDL în acest sens.

Sursa: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .