.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

CNA a admis, joi, cu unanimitate, solicitarea RCS&RDS de scoatere a Antenelor din grila pe platforma de satelit Digi, solicitare inaintata in urma cu o luna, cand RCS scosese posturile din reteaua DTH. Tot joi, compania RCS a fost sanctionata cu 30.000 de lei pentru faptul ca nu a scos din grila postul RTL Klub din Ungaria, care nu este de acord cu retransmisia sa de catre acest operator. CNA a amanat pana maine o decizie in privinta cazului Focus Sat-Antene.

Antena 1, Antena 3 si celelalte televiziuni Intact au iesit din grila RCS&RDS in reteaua DTH pe 20 aprilie. Atunci, RCS declara ca Antenele au cerut foarte mult – 7 milioane de euro pe an – pentru difuzarea posturilor sale pe platforma Digi, care are peste 1,1 milioane de abonati. De atunci, Antenele au insistat ca ar fi vorba de o masura abuziva. Vezi mai multe detalii despre acest caz.
CNA a lasat partilor o luna de zile pentru a ajunge, eventual, la o intelegere astfel incat Antenele sa ramana in grila Digi. Lucru care nu s-a intamplat, iar CNA nu a putut, joi, decat sa aprobe solicitarea RCS&RDS de modificare a avizului de retransmisie.
Tot joi, CNA a decis sa amane pana maine discutarea cazului Focus Sat-Antene. Focus Sat, platforma de satelit a UPC, anuntase pe 27 aprilie ca Antena TV group i-a retras dreptul de retransmisie a Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle si GSP TV, desi operatorul sustinea ca actualul contract de distributie este inca in vigoare. CNA a dat si in acest caz partilor un ragaz de 30 de zile.
Astazi, Consiliul a decis sa amane discutarea cazului pana maine, in conditiile in care UPC a cerut in instanta recunoasterea valabilitatii actualului contract, asa incat Antenele sa ramana in grila Focus Sat, iar instanta a declarat, tot astazi, ca ramane in pronuntare, dupa cum a spus reprezentantul UPC la CNA.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .