.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

bebelus-1Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Simona Man face o dezvăluire şocantă, pe blogul personal, legată de apa de masă îmbuteliată. Potrivit demnitarului, care citează un buletin de analiză neconform, în urma prelevării de probe de la diferite tipuri de apă de masă, a fost determinată existenţa a numeroşi germeni, inclusiv bacteria escherichia coli şi bacterii coliforme.

Simona Man face precizarea că această apă poate provoca inclusiv Sindromul Hemolitic Uremic, înregistrat în criza bebeluşilor.

„Aseară mi-a parvenit informația conform căreia, în urma prelevării de probe de la diferite tipuri de apă de masă, au fost determinate probe neconforme, probe care atestă existenţa a numeroşi germeni, cu mult peste limita admisă (NTG = numărul total de germeni).

Am văzut mai multe buletine de analize. În unele apar bacteria escherichia coli și bacterii coliforme. Dau exemplul unui buletin de analize care relevă faptul că, deși limita de germeni este 100, apa conține 20.000, la temperatura de 22 grade Celsius.

Nu dau verdicte, ridic însă un semn de întrebare: dacă apa de masă îmbuteliată poate fi sursă de îmbolnăviri, de ce există în comerț? Pentru neiniţiaţi, fac precizarea că apa aceasta poate provoca inclusiv Sindromul Hemolitic Uremic.

În anul de graţie 2016, avem de-a face cu îmbuteliatori iresponsabili sau cu un cumplit viciu de procedură. Oricare ar fi varianta de răspuns, nici un consumator, cu atât mai puțin copiii, nu merită asumarea de riscuri. Îmi întreb colegii de guvern: suntem gata să renunțăm la platoșa indiferenței? Sau mergem așa, cum au făcut-o mult prea mulți alții înaintea noastră? Suntem dispuși să tăiem capetele responsabililor de dragul sănătății publice sau ne ascundem după frici față de forțele nevăzute pe scena publică, dar deosebit de puternice în culise? Vrem să deschidem porți care nu vor mai putea fi închise nici după plecarea noastră sau preferăm atmosfera călduță ”timpul trece, leafa merge”? Cu orice risc, eu sunt pentru prima variantă”, a scris secretarul de  stat pe blog, ataşând buletinul de analiză neconform la care a făcut referire.

sursa si foto:  http://www.nasul.tv

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .