.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

erdogan-610x300 (1)Judecatoarea Dana Girbovan de la Curtea de Apel din Cluj lanseaza un apel privind protejarea tinerilor judecatori din Turcia, arestati pe capete in aceste zile, sub pretextul ca au sustinut lovitura de stat a militarilor.

„Primim mesaje extrem de ingrijoratoare de la colegi din Turcia. Unul dintre ei a fost ridicat azi noapte de politie, un altul, impreuna cu sotia sa, astepta si ei punerea in executare a mandatului emis pe numele lor. Am avut onoarea de a-i intalni la reuniunile MEDEL, sunt magistrati tineri, ce au familii si copii, ce de ani de zile incearca sa atraga atentia institutiilor europene despre derapajele tot mai grave de la democratie din Turcia. Din pacate, fara succes. Iar acum lucrurile au mers prea departe.

Si-au riscat libertatea, familia, siguranta personala pentru statul de drept si independenta justitiei, pentru drepturi si libertati. Acestia sunt adevaratii eroi. E important ca institutiile europene si NATO sa ia de urgenta pozitie si sa ceara guvernului turc eliberarea acestor magistrati.

Cum am spus, nu stati tacuti si pasivi la incalcarea drepturilor si libertatilor, pentru ca se ajunge la un punct de unde e foarte greu de intors”, a scris judecatoarea pe Facebook.

Agentia de presa Anadolu a anuntat ca au fost emise mandate de arestare in cazul a 2.745 de judecatori si procurori din toata Turcia. Numarul total al arestarilor este greu de estimat, dar agentia de presa Dogan afirma ca 44 de judecatori si procurori au fost arestati noaptea trecuta in orasul Konya (centru) si 92 in Gaziantep (sud-est).

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .