.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

arabia-saudita-la-fel-de-barbara-ca-isis-dar-protejata-de-marile-puteri_647421 (1)Arabia Saudită, una dintre cele mai brutale şi înfiorătoare naţiuni totalitare, în mod ipocrit este acceptată de toate marile puteri ale lumii.

O televiziune din Marea Britanie va difuza mâine un documentar înfiorător despre viaţa din una dintre cele mai bogate naţiuni dar şi unul dintre cele mai opresive state din lume. Într-o descriere în avanpremieră, autorii documentarului au difuzat o fotografie cu cinci corpuri fără cap, care se spune că aparţin unor tâlhari, agăţate pe o bară prinsă între cârligele a două macarale auto. Un articol pe această temă, care pune sub semnul întrebării relaţia specială a Marii Britanii cu această ţară bogată în petrol dinOrientul Mijlociu, a fost publicat în ediţia online a grupului Express.

În Arabia Saudită, la fel ca în Evul Mediu timpuriu, cadavrele celor cinci tâlhari condamnaţi la moarte au fost lăsate acolo zile întregi, pentru ca populaţia să fie îngrozită de ce s-ar putea întâmpla dacă cineva ar fi procedat la fel. Într-un alt exemplu brutal al opresiunii din această ţară, o femeie este decapitată cu o sabie pe marginea drumului de către un călău dinpoliţia statului. Victima, chiar înainte de a fi executată, ţipă disperată: „Nu am făcut-o eu”, ceea ce ridică un uriaş semn de întrebare asupra corectitudinii procesului de care aceasta a avut parte. Ea fusese condamnată pentru uciderea fiicei ei vitrege. Pedeapsa cu moartea poate fi impusă pentru consumul repetat de droguri, homosexualitate, adulter şi vrăjitorie. Alte pedepse includ lapidările publice, biciuirea şi chiar amputarea mâinilor sau picioarelor. Se poate spune că se face concurenţă neloială Statului Islamic.

Documentarul şocant arată telespectatorilor ceea ce localnicii numesc „Piaţa Chop Chop” din capitala Riad unde au loc aceste execuţii publice. Într-o altă scenă se arată o femeie trântită la pământ şi bătută cu brutalitate de către poliţie cu bice. Documentarul include interviuri cu cei care trăiesc sub această dictatură brutală, unde femeile sunt considerate cetăţeni de rangul doi. Ei vorbesc cu curaj împotriva regimului, deşi riscă să fie acuzaţi de blasfemie, faptă care este pedepsită cu lapidarea.

Politicieni de frunte din Marea Britanie au criticat recent relaţia specială a celor două regate, în contextul în care cele mai recente dezvăluiri, vor pune şi mai multă presiune asupra guvernului de a acţiona. În ianuarie, liberal-democratul Tim Farron a cerut o dezbatere pe această temă după ce a fost dezvăluit faptul că 47 de prizonieri au fost executaţi atunci într-o singură zi, printre ei fiind şi clericul Nimr al-Nimr de origine şiită, lucru care aproape a declanşat un conflict între Arabia Saudită şi Iran.

Farron a spus: „Se pare că primul-ministru este prea ocupat cu promovarea vânzărilor de arme în regiune, decât să lupte pentru drepturile omului chiar şi într-o manieră formală. Este un comentariu îngrozitor la adresa guvernului, dar acesta pare să ţină cont mai mult de profit decât situaţia privind drepturile omului de acolo”. Regatul saudit s-a confruntat de asemenea cu acuzaţii relativ la faptul că este un teren de incubaţie agrupurilor teroriste islamiste din întreaga lume. Ţara a fost de asemenea puternic criticată pentru condamnarea la moarte a unui adolescent, Abdullah ah-Zaher în vârstă de 15 ani, pentru simplul fapt că a participat la un protest.

Dacă parlamentarii din Olanda au declarat săptămâna trecută că vor interzice exportul de arme către Arabia Saudită, nu acelaşi lucru se va întâmpla prea curând probabil cu marii exportatori de arme precum SUA şi Marea Britanie, care vor adopta politica struţului ca şi până acum în această privinţă.

sursa si foto:  http://ro.blastingnews.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .