.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Neurologii de top din Marea Britanie au cerut un răspuns ferm din partea Guvernului, temera lor fiind că se pregătesc arme chimice, interzise în războaie, pentru a fi utilizate de forţele de ordine, în timpul protestelor domestice, informează The Guardian.

Neurologii spun că au fost abordaţi de Royal Society, academia de ştiinţe din Marea Britanie, şi li s-a cerut să studieze dacă ultimele descoperiri din domeniu ar putea fi utilizate în scopuri militare. În particular, li s-ar fi cerut să analizeze efectele unor “substanţe chimice cu efect incapacitant”.

Oamenii de ştiinţă se tem că Guvernul britanic ar putea exploata o scăpare din Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice, din 1993.

Aceasta stipulează că substanţele chimice cu efect nociv nu pot fi folosite în război, însă există excepţii când vine vorba de aplanarea conflictelor domestice, cum ar fi gazele lacrimogene folosite de forţele de ordine în timpul protestelor de stradă.

De obicei, în Marea Britanie sunt folosite doar gaze lacrimogene, care afectează ochii şi căile respiratorii, însă neurologii în cauză spun că Royal Society ar plănui dezvoltarea unor substanţe mai puternice, similare cu cele folosite de trupele ruseşti în situaţiile în care există luări de ostatici.

În 2002, trupele ruseşti au folosit un agent chimic necunoscut pentru a pătrunde în teatrul Dubrovka, din Moscova, unde un grup de terorişti ceceni ţineau ostatici peste 900 de persoane.  Citiți mai departe pe jurnalul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .