.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

explozia-cutremuratoare-a-unei-bombe-nucleare_573765Rusia întrece SUA în privința armelor nucleare, un lucru îngrijorător în actuala situație geopolitică extrem de tensionată.

Conform ultimelor statistici ale Institutului Stockholm International Peace Research (SIPRI) nouă state dețin aproximativ 16.300 de arme nucleare, în întreaga lume, potrivit publicației britanice The Independent. Datele publicate de către SIPRI anunță că țările care posedă arme nucleare sunt Statele Unite, Rusia, Marea Britanie, Franța, China, India, Pakistan, Israel și Coreea de Nord. În conformitate cu Tratatul de reducere și limitare a armelor strategice ofensive (New START), Rusia și Statele Unite au redus stocurile, dar ele mai dețin aproximativ 93% din totalul defocoase nucleare operaționale.

SIPRI arată că ”toate cele cinci țări care au recunoscut că posedă arme nucleareChina, Franța, Rusia, Marea Britanie și Statele Unite – fie au dezvoltat noi arme nucleare sau au anunțat că au programe de modernizare a acestora”. În privința statisticilor armelor nucleare, SIPRI a publicat ultimele date referitoare la anul 2014. Rusia conduce topul cu 8.000 de arme nucleare, urmată de Statele Unite cu 7.300, Franța – 300, China – 250, Marea Britanie – 225, Pakistan 100-120, India 90-110, Israel – 80 și Coreea de Nord – 6-8.

 Situația geopolitică internațională este una complicată, în special din cauza conflictului din Siria, unde coaliția formată din mai multe țări occidentale și Rusia atacă bastioanele Statului Islamic. În luna decembrie, Vladimir Putin a avertizat că noile sisteme de rachete de pe submarinele deplasate în războiul împotriva Statului Islamicar putea fi echipate cu focoase nucleare.

Trebuie amintit faptul că, în orice moment, aproximativ 1.800 de focoase nuclearesunt în stare de alertă, ele fiind gata de lansare în cazul unui conflict major, potrivit Sky News. Omenirea, deși a trecut printr-o perioadă destul de lungă a Războiului Rece, totuși ea a avut tăria să se abțină de la folosirea armele nucleare. Lumea a trăit peste 45 de ani, fără ca tragediile de la Hiroshima și Nagasaki să se mai repete. Atunci, pe 6 și 9 august 1945, Statele Unite au aruncat bombe nucleare asupra celor două orașe japoneze, distrugându-le în totalitate și producând zeci de mii de morți.

sursa si foto:  http://ro.blastingnews.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .