.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

1944e9a75d6ce261ea730c02c17c5c6fAcademicianul Leon Dănăilă, profesor-doctor, se numără printre cele 5.000 de personalităţi importante ale lumii. Profesorul român este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa şi figurează alături de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului 21. Acesta fost surprins întorcându-se acasă după o zi de muncă aşa cum greu ne vine să credem.

Fotografia a fost realizată de o jurnalistă de la Radio România Actualităţi şi a fost postată pe Facebook de Academia Cațavencu, cu următorul text:

“Profesorul Leon Dănăilă, neurochirurg de geniu, salvatorul a mii de vieți omenești, venind de la serviciu într-o zi de marți, aprilie 2016. Omul acesta ar fi putut pleca în alte țări, unde ar fi fost plătit în aur. Ar fi putut veni de la serviciu cu o limuzină ultimul răcnet. Ar fi putut avea ceea ce un doctor din România nu poate nici măcar visa. Dar a preferat să rămână aici. Și să salveze români. Asta înseamnă patriotism: să fii un român normal într-o Românie anormală. Dacă fotografia asta înseamnă ceva pentru voi, dați-o mai departe. Dacă nu, nu”.

Postarea jurnaliştilor de la Academia Caţavencu a devenit vilală în reţeaua socială. Aproape 60.000 de persoane au redistribuit fotografia şi aproape 80.000 au reacţionat cu “like”. De asemenea, peste 1.800 de persoane cu scris comentarii după ce au văzut fotografia.

Modestia marelui profesor uimeşte şi astăzi, iată un fragment dintr-un interviu recent:

„Acum scriu încă o carte şi mă gândesc cum s-o plătesc. Dar am găsit o soluţie – eu am donat casa de la Darabani şi tot ce am acolo Primăriei, iar casa soţiei de la Davideşti, Argeş, am donat-o tot Primăriei. Am apartamentul în care stau ca avere şi acum m-am trezit că nu am bani cu ce să public. Am găsit pe cineva să-i vând apartamentul în care stau, cu condiţia să stau în el până când mor şi-mi dă o sumă de bani şi aşa o să pot publica o altă carte pe care o am aproape”

Între timp cartea a apărut datorita directorului Editurii Medicale a Academiei care s-a oferit să o tipărească gratuit.

sursa si foto: http://www.comisarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .