.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Asistenta medicală care a fost păcălită de doi prezentatori ai unui post de radio australian să dezvăluie informații medicale confidențiale despre ducesa de Cambridge a fost găsită moartă, în această dimineață.

Potrivit presei britanice, Scotland Yard a anunțat că ofițerii săi au răspuns azi-dimineață, unui apel telefonic, la ora 9.35 GMT (ora 11.35, ora României), în care erau anunțați că o femeie a fost găsită fără cunoștință, într-o clădire din centrul Londrei, aparținând Spitalului Regele Edward al VII-lea.

Ulterior, reprezentații spitalului au anunțat că femeia decedată este chiar asistenta Jacintha Saldanha (47 de ani), cea care în urmă cu două zile a fost victima unei farse și a dezvăluit informații confidențiale despre starea de sănătate a ducesei de Cambridge unor prezentantori ai unui radio australian.

„Spitalul a sprijinit-o pe toată perioada aceasta, pentru momentele dificile prin care a trecut. Jacintha a lucrat la Spitalul Regele Edward al VII-lea mai bine de patru ani. A fost o asistentă excelentă, foarte respectată și populară în rândul colegiilor săi. Toată lumea este șocată de această veste”, precizează sursa citată.

Potrivit jurnaliștilor de la dailymail.co.uk, două ambulanțe s-au deplasat la adresa din centrul Londrei, dar medicii nu au reușit să o resusciteze pe femeie, ea fiind declarată moartă. Jacintha era căsătorită și avea doi copii, familia sa locuind în Bristol.

“A fost demarată o anchetă pentru stabilirea cauzelor exacte ale decesului. În prezent, anchetatorii nu consideră moartea asistentei ca fiind suspectă”, au declarat reprezentanți ai poliției.

Surse citate de tabloidul britanic susțin că anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Casei Regale, prințu William și soția sa, Catherine, și-au exprimat regretul profund la aflarea veștii despre decesul asistentei.

Dezvăluiri MEDICALE despre KATE. O asistentă a fost PĂCĂLITĂ de prezentatorii unui POST DE RADIO

Prezentatorii postului de radio 2Day FM din Sydney și-au cerut scuze „sincere” pentru farsa jucată angaților de la spitalul londonez, „glumă proastă” care a stârnit nemulțumirea Casei Regale Britanice.

Cum va reacţiona cuplul regal?

Indiferent că acea convorbire telefonică a fost o glumă sau nu, faptul că oricine poate ajunge în rezerva personală a Ducesei de Cambridge, chiar şi la telefon, reprezintă o încălcare a intimității cuplului regal.

Convorbirea telefonică respectivă ar fi trebuit să ridice semne de întrebare, iar personalul medical nu ar fi trebuit să ofere informații medicale despre pacienți fără confirmarea prealabilă a identităţii persoanelor care solicită asemenea date la telefon, mai ales atunci când este vorba despre membri ai familiei regale, notează CNN.

Casa Regală a intervenit prompt în cazul scandalului pozelor topless cu Kate Middleton şi au reuşit să interzică publicarea acestora. Era de fapt un mesaj al Casei Regale pentru ca presa să respecte viaţa privată a cuplului regal.

William vrea să se asigure că soţia lui nu va suferi la fel ca mama sa din cauza intervenţiilor presei în viaţa lor privată şi cel mai probabil această glumă telefonică va fi considerată ca întrecând orice limită.

Citiţi mai mult: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .