.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) nu este de acord cu alegerea unui procuror in functia de presedinte al Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) si a decis convocarea, miercurea viitoare, a Consiliului Director in vederea discutarii acestei probleme, se arata intr-un comunicat al AMR citata de Agerpres. In sedinta de vineri a plenului CSM, Oana Schmidt-Haineala a fost aleasa presedinte, devenind primul procuror care ocupa functia de presedinte al Consiliului.

Potrivit comunicatului dat presei, “Asociatia Magistratilor din Romania considera un lucru nefiresc si nelalocul lui alegerea in functia de presedinte al organismului care garanteaza independenta justitiei a unui procuror a carui activitate este supusa controlului ierarhic si care functioneaza sub autoritatea ministrului justitiei. Controlul ierarhic exercitabil conform Constitutiei asupra unei persoane care conduce o institutie reprezinta o forma de control asupra institutiei insesi”.

AMR considera ca, dincolo de interdictii legale exprese, interpretarea sistematica si teleologica a Constitutiei si a legii de organizare a CSM “duce fara putinta de tagada” la concluzia ca, in calitate de garant al independentei justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii poate fi condus doar de un presedinte judecator, se mai arata in comunicat.

In urma alegerilor de vineri din cadrul CSM, Asociatia Magistratilor din Romania a decis convocarea Consiliului Director pentru data de miercuri, 9 ianuarie, pentru a dispune, dupa consultarea prealabila a magistratilor din Romania, “cu privire la demersurile necesare pentru respectarea legalitatii, respectiv a traditiei si cutumei institutionale create in relativ scurta perioada de timp in care Consiliul Superior al Magistraturii a functionat in actuala forma”.

Oana Schmidt-Haineala a fost aleasa vineri presedinte a Consiliului Superior al Magistraturii, cu 10 voturi “pentru” si 8 voturi “impotriva”, devenind primul procuror care ocupa functia de presedinte al Consiliului.

Haineala a fost aleasa membru in CSM in noiembrie 2010. Procurorul Oana Andreea Schmidt-Haineala a candidat din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

In ianuarie 2012, Haineala a candidat in tandem cu judecatoarea Alina Ghica pentru conducerea CSM. Atunci, Alina Ghica a fost aleasa presedinte, iar Haineala a fost aleasa vicepresedinte.

sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .