.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

constitutia-mondiala-480x250„World Constitution and Parliament Association (WCPA) a fost infiintata sa functioneze deghizata intr-o miscare de masa a doritorilor de pace si fratie intre popoare. In realitate, este o organizatie pregatita sa inlocuiasca guvernele nationale si toate structurile statului atunci cand Guvernul din Umbra socoteste ca a sosit momentul sa aboleasca guvernele nationale.

Un rol important in infiintarea acestei asociatii l-a avut Uniunea Mondiala (World Union), iar cei doi presedinti ai WCPA, la infiintare, erau membri marcanti in Uniunea Europeana: N.S. Rao si Philip Isely.

Putina lume cunoaste date despre Uniunea Mondiala. Si mai putina stie ca ea s-a contopit cu Bunavointa Mondiala (World Goodwill), aceasta fiind o creatie a temutului Lucis (Lucifer). Dintre membrii ei au facut si fac parte: Robert McNamara – fost secretar al Apararii Statelor Unite, David Rockefeller, Paul Vokler – fost presedinte al Federal Reserve, Ramsey Clark – fost Procuror General al Statelor Unite, George Schulz – care a avut inalte functii in guvernul american si revendul Jesse Jackson.

Exceptandu-l pe ultimul, toti fac parte si din conducerea Consiliului pentru Relatii Externe si a Comisiei Trilaterale. Concluzia: Toate aceste organizatii se intrepatrund si sunt conduse de aceeasi elita din umbra.

Sunt nevoit sa ma opresc putin asupra personalitatii lui Philip Isely, care exprima cel mai bine cum este tesuta reteaua conspiratiei Guvernului din umbra. Pe langa faptul ca este unul din cei doi presedinti ai WCPA, el este si membru in Asociatia Internationala a Educatorilor pentru Pace, Asociatia Federalista Mondiala, Amnesty International, Uniunea Libertatilor Civile Americane, Academia Americana de Stiinte Politice si Sociale, Asociatia pentru Educatia Globala, Asociatia Planetara, Institutul pentru Protectia Lumii, Cetatenii Planetei, Reteaua Viitorului Global.

Pun pariu, stimate cititor, ca nici nu ai auzit de unele dintre asociatiile pe care le-am enumerat mai sus. Si te rog retine: toate sunt asociatii de „mase”, finantate din umbra de Guvernul Mondial. Si toate actioneaza mascat pentru instaurarea lui.

Prin Philip Isely, WCPA are cele mai stranse legaturi cu Societatea pentru Viitorul Globului, din care mai fac parte John W. Gardner – fost Secretar al Departamentului de Sanatate, Educatie si Asistenta Sociala, Robert S. McNamara – fost presedinte al Bancii Mondiale, Glenn T. Seaborg – fost presedinte al Comisiei de Energie Atomica etc.

Opinia publica internationala isi inchipuie ca aceste societati si asociatii, reprezinta o miscare populara, de mase, de scopuri de binefacere, protejarea mediului etc. In realitate, aceasta este masca sub care isi urmaresc adevaratele scopuri. Stiu ca iti este greu sa accepti aceasta realitate, stimate cititor.

Tocmai din aceasta cauza voi continua cu un citat din lucrarea lui Gary H. Kah, „Pe drumul Ocupatiei Globale”:

„Intre 1946 si 1950, Philip Isely a fost organizatorul Actiunii pentru Federatia Mondiala si intre 1954 si 1958, al Consiliului Americii de Nord pentru Conventia Mondiala a Popoarelor. Apoi, in 1958-59, a fost seful Comitetului pentru Adunarea Constituanta a Constitutiei Mondiale, devenind finalmente, in 1966, secretarul general al WCPA.

A emis prima circulara pentru convocarea unei Adunari Constituante Mondiale intre 1958 si 1961; mii de inalti demnitari de stat au aderat la ea, prim-ministri, ministri in cabinet si laureati ai premiului Nobel. Lucrarile au inceput in 1965, intai la Milano si apoi la Wolfach, in Germania si au durat pana in 1968.

sursa si foto: http://www.dzr.org.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .