.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

indexNumirea procurorului general al României e un subiect de presă. Dar în anumite limite. Până la urmă, Crin Antonescu nu e chiar într-atât de supărat pe Victor Ponta pentru că nu fost consultat, ci doar informat. Altfel ar fi rupt USL-ul. Declarațiile și ”revolta” lui sunt mai degrabă pentru imagine, pentru păstrarea electoratului anti-Băsescu, în perspectiva alegerilor de anul viitor. Se dovedește (o dată în plus) că mirajul Cotroceniul îl face pe Antonescu (și pe liberai) extrem de vulnerabil. A acceptat un Guvern în care PNL e vioara a doua (cu ministere importante pe care e-au obțint dublate de ministere PSD, și cu atribuții restrânse), acum acceptă pierderea ”justiției” și numirea Laurei Codruța Kovesi (problema nu e numirea ei, cât simbolistica politică a acesteia). Până la alegerile pentru funcția de președinte cel mai probabil va accepta și alte ”informări”, nu consultări.

Dar nu acesta este, totuși, subiectul zilei de 4 aprilie 2013. Asta a fost ieri. Astăzi sunt gazele de șist. Și faptul că locuitori din 28 de localități din România (și în alte orașe din întreaga lume) vor ieși în stradă pentru a protesta împotriva exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică. Protestul va începe la ora 15.00, la Bârlad, unde, pe 27 februarie, au ieșit în stradă 8.000 de localnici. Iar cea mai mare parte a televiziunilor ”nu au văzut” știrea. Sunt curios câte televiziuni o vor ”vedea” astăzi. Câte vor pune în prim-plan agenda politică, și câte agenda cetățenilor. Raportul dintre fracturarea hidraulică și fracturarea USL ne va oferi o imagine corectă a fracturii dintre interesele (politice și economice) ale mass-media și interesele românilor.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .