.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In ultima vreme presa si mass-media in general ne inunda cu informatiile asa-zisului atac terorist de la maratonul din Boston si cu accidentul de la fabrica de ingrasaminte din Waco, Texas. Vreau sa aduc putina lumina cu dovezi video si comentariu pe marginea acestor subiecte.

Cei care citim printre randuri si avem o imagine de ansamblu a trendului actualei paradigme in care ne aflam, stim ca Illuminati sunt ca o fiara incoltita, iar sistemul lor economico-financiar care-i sustineau este pe cale sa se destrame cat de curand. In disperarea lor, prin infrastructura pe care au creat-o vor sa aduca populatia intr-o stare de frica permanenta conform principiului Problema – Reactie – Solutie, sa creeze haos si nesiguranta, conflicte si razboaie, sperand astfel ca mersul ascendent si pozitiv al lumii actuale va fi deturnat in interesul lor malefic si criminal.

Aceste doua evenimente mediatizate cu atata patos de crainicii TV, fac parte din aceleasi scenarii sinistre ca si celelalte 17 sau 18 asa-zis “atentate teroriste” care au fost orchestrate din umbra de factiuni ale serviciilor secrete de-a lungul timpului. Ca sa vedeti ca organizarea acestor “evenimente” se face dupa aceleasi scenarii, va aduc la cunostinta urmatoarele : In cazul Boston, cu cateva zile inainte de eveniment s-a anuntat populatia din zona respectiva ca vor avea loc cateva explozii controlate si un exercitiu militar cu fortele speciale simuland ( culmea…), un atac terorist. Aduceti-va aminte ca si in cazul atacului din metroul londonez, exact in aceeasi zi aveau loc exercitii militare tot pe acelasi subiect, iar la 11 sept. 2001, Air Force executa un antrenament cu simularea contracararii deturnarii unor aeronave de catre un grup terorist. In Boston, in exercitiu, o bomba ar fi trebuit sa explodeze la Biblioteca Publica care… este aproximativ vis-a-vis de locul unde a explodat prima bomba… oare intamplator?


http://www.youtube.com/watch?v=uaqUJyUBozI

Apoi, in pozele alaturate vedeti cativa tipi in uniforme negre, unul cu sapca cu sigla cap de mort, la fel si pe rucsacul ce-l poarta in spate, semnul “Blackwater” – armata privata a cabalei si membrii SEAL, trupele speciale CIA.

Daca observati in poza 3 tipul care avea rucsacul negru, dupa explozie nu-l mai are. . . .

Mai departe… in poza 4 apare o imagine de cosmar, sange, deruta si priviti tipul care are picioarele retezate, se vede osul gol si carnea sfasiata…

In poza 5 acelasi tip care este luat de paramedici intr-un carucior si bineinteles filmat si dat pe toate canalele de stiri…

Este trucaj hollywoodian… tipul este fost ofiter, Nick Vogt, care a luptat in Afganistan si care in 2011 si-a pierdut ambele picioare calcand pe o mina probabil, ca toti eroii romani care au patit la fel, dealtfel (detalii tot in poza 5 ) si video aici :

In ceea ce priveste incendiul din Waco, Texas deocamdata nu sunt informatii concludente cum a izbucnit dar, explozia din timpul incendiului se pare ca a fost provocata de o arma hipersonica foarte eficienta, video aici :


Cred ca doar aceste imagini va edifica de adevarul care se ascunde in spatele acestor acte criminale ale unor factiuni guvernamentale care se afla inca, in slujba cabalei muribunde.

Tind sa cred ca oamenii nu mai pot fi inselati si manipulati atat de usor ca in urma cu 20 de ani… de exemplu. Oamenii isi pun intrebari, se informeaza, discuta si in afara de asta simt neadevarul din ceea ce ni se prezinta. Si asta este foarte bine, numai astfel le vom dejuca planurile malefice ale papusarilor cabalei care sunt disperati ca totul se destrama rapid, sub ochii lor si-si vor pierde privilegiile dar vor fi si trasi la raspundere pentru tot ceea ce au comis.

Iata un exemplu concludent, Presedintele de onoare al Curtii Supreme de Justitie din Italia invinuieste grupul Bilderberg ca a stat in spatele atacurilor teroriste din Europa. Ferdinando Imposimato, care a fost implicat in cazul rapirii si asasinarii fostului prim-ministru italian Aldo Moro, intr-un interviu a spus: “am gasit un document care m-a ingrozit – implicarea Grupului Bilderberg in atentatele teroriste din Europa”. El mai spune: “am facut cateva teste si pot spune ca in spatele strategiei de tensiune si a masacrelor, este grupul Bilderberg, un fel de Big Brother, folosind teroristi si masoni”.

Strategia de [mentinere in] tensiune se refera la o politica sub auspiciile Operatiunii GLADIO a NATO din timpul razboiului rece. Gladio a fost conceput pentru a demoniza opozitia politica si a “forta publicul de a apela la stat, pentru a cere o mai mare securitate”, conform marturiilor fostului agent Gladio, Vincenzo Vinciguerra. Aceasta este logica politica care se afla in spatele tuturor masacrelor si atentatelor cu bomba, iar vina cade asupra unor mici infractori nevinovati sau chiar a unor autori de negasit.

Ca si concluzie, toate atacurile teroriste, indiferent de natura lor, au o psihologie. Ele au ca scop inducerea fricii si nesigurantei in randurile populatiei determinand publicul sa-si dea acordul la introducerea unui nou set de “norme de securitate”, care strange surubul libertatilor si drepturilor civile universale. In plan ezoteric, nu trebuie sa uitam faptul ca Illuminati planifica toate aceste operatiuni cu minutiozitate astrologica si rituala. Astfel, victimele acestor masacre fiind sacrificate lui Lucifer, stapanul lor atotputernic.

Cu toate eforturile lor disperate, omenirea, stim prea bine, ca isi are cursul ei spre o lume a pacii, bunastarii si iubirii altruiste. Este ultima lor zbatere inainte de prabusirea totala si definitiva. In curand se va introduce noul sistem financiar global, care va ajuta omenirea sa creasca material si spiritual si deasemenea dezvaluirea existentei si contactului cu civilizatiile extraterestre benefice. Aceasta ne va pregati pentru existenta in Era de Aur a omenirii si redevenirea noastra ca fiinte totale, deplin trezite spiritual si membrii cu drepturi depline in Federatia Galactica, cetateni ai galaxiei din care ne tragem ca origine… Sursa AIM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .