.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele francez François Hollande a subliniat, sâmbătă, că Grecia încă trebuie să îşi “demonstreze” “credibilitatea” în privinţa angajamentelor de redresare bugetară, pe care premierul elen Antonis Samaras a promis că le va respecta, relatează AFP, potrivit Mediafax.
“Grecia este în zona euro şi trebuie să rămână în zona euro”, a declarat preşedintele francez la finalul unei întâlniri cu premierul grec, apreciind că problema unei menţineri a acestei ţări în zona euro “nu se pune”.
Grecia “încă trebuie să demonstreze credibilitatea programului său şi voinţa liderilor săi de a merge până la capăt”, a adăugat François Hollande.
“Unii continuă să speculeze împotriva Greciei, spunând că nu va reuşi, că nu va putea să rămână în zona euro”, a precizat Antonis Samaras.
Premierul grec a adăugat: “Eu am venit aici pentru a spune că Grecia va reuşi, va rămâne în zona euro şi va putea juca un rol important în cadrul Uniunii Europene (UE). Vom arăta că Europa este capabilă să îşi depăşească dificultăţile şi problemele (…), iar în acest sens avem nevoie de eforturi de schimbare, dar şi de o reluare a creşterii economice. Eu cred, de asemenea, că ne vom putea realiza obiectivele şi angajamentele, vom putea reduce deficitele, datoria, vom putea îndeplini schimbările structurale, mai ales cele de natură fiscală.
Cu o zi înainte, la Berlin, premierul grec a cerut o amânare suplimentară de doi ani, până în 2016, pentru redresarea conturilor ţării.

Sursa si foto: Bursa

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .