.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Autorităţile sunt mereu în căutarea unor noi modalităţi de a-şi afirma puterea. În această tendinţă se înscriu şi cele douăprevederi conexe, dar profund viciate, din legislaţia SUA, ale căror efecte sunt profund dăunătoare pentru ceea ce înseamnă industria internetului: Stop Online Piracy Act (SOPA – Legea pentru Oprirea Pirateriei Online) şi proiectul aflat în Senatul american, PIPA (Protect IP Act – Legea Protecţiei IP).

De reţinut faptul că fostul senator Chris Dodd, cel care a avut un rol principal în procesul de înfiinţare a falimentarelor instituţii bancare Fannie Mae şi Freddie Mac, conduce acum campania de lobby a Motion Picture Association of America (organizaţie care reprezintă interesele producătorilor de filme din Statele Unite), unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai SOPA şi PIPA.

Dodd îi critică acid pe parlamentarii de la Washington pentru întârzierea adoptării celor două acte normative, şi vorbeşte de repercusiuni în plin an electoral. În locul unor astfel de abordări agresive însă, Dodd ar trebui să înţeleagă că trecerea unor astfel de legi, cu efecte majore asupra industriei internetului, ar trebui să se facă doar după discuţii aprofundate şi după un dialog serios cu toate părţile implicate: companii, fie mari, fie mici, din domeniu, fonduri – furnizori de capitaluri şi, nu în ultimul rând, cu utilizatorii de internet.

Un posibil compromis pe această temă ar putea fi OPEN Act – Online Protection & Enforcement of Digital Trade Act (Legea privind Protecţia Online şi Reglementarea Comerţului Digital) care ar trece în sarcina International Trade Comision (o agenţie a guvernului care are şi atribuţii de instanţă de arbitraj) judecarea unor cauze legate de încălcarea drepturilor de copyright.    Citiți mai departe pe forbes.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .