.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O conferinţă de presă la nivel înalt, în Washington, pe 27 septembrie 2010. Oficiali şi foşti angajaţi ai U.S. Air Force au susţinut la această conferinţă de presă că obiecte zburătoare neidentificate (OZN/UFO) su supravegheat şi dezamorsat o serie de obiective militare care adăposteau arme nucleare pe teritoriul SUA.
Kepler-16b, planeta care se învârte în jurul a două steleSursa: NASA/JPL-Caltech/T. Pyle

120 de ofiţeri trecuţi în rezervă, au declarat că “necunoscuţii” au monitorizat şi au “intervenit” în arsenalul nuclear al SUA. Modificările au constat în defecte de funcţionare ale armamentului nuclear, atunci când un OZN zbura pe deasupra locaţiei. Ofiţerii au relatat mai multe astfel de cazuri şi au subliniat că guvernul american ar trebui să dezvăluie mai mult despre această situaţie şi cauzele ei. Ştirea a fost publicată pe toate agenţiile de ştiri…

Nu demult, agenţia de ştiri Reuters a efectuat o sondare a opiniei publice mai puţin obişnuită. Sondajul realizat cu ajutorul a 23.000 de subiecţi adulţi din 22 de ţări, a conchis ca India este, în conştiinţa locală, un epicentru de activitate extraterestră, iar 45% dintre oamenii de aici sunt convinşi că o invazie extraterestră este deja în derulare. 42% dintre chinezi au idei similare, urmaţi de 29% dintre japonezi care chiar îşi suspectează concetăţenii că ar putea avea origini extraterestre!

Singura ţară din lume cu care EXTRATEREŞTRII vor stabili contactul. Planul de acţiune în cazul întâlnirii cu FRAŢII DIN UNIVERS | VIDEO

În Australia, 23% dintre cei chestionaţi cred că extratereştrii există pe Pământ, în timp ce belgienii, germanii şi suedezii sunt mai sceptici, şi doar în proporţie de 8% acreditează o asemenea teorie. Analiştii fenomenului spun că uimitor este faptul că că ei au luat formă umană şi ne supraveghează teoria infiltrării unor fiinţe din alte lumi printre noi, şi că aceste “fiinţe” au luat formă umană şi ne supraveghează are o mulţime de adepţi de pe tot cuprinsul globului, numărul celor care cred acest lucru fiind în creştere.

Tot specialiştii sunt cei care subliniază că că nu este condamnabil că se nasc asemenea teorii, atâta vreme cât pe cer apar necontenit, de zeci de ani, fenomene si obiecte zburatoare inexplicabile, în documente desecretizate de-a lungul timpului apar celebrele cazuri de răpiri extraterestre, iar sute de filme, cărţi, emisiuni, documentare, alimentează teoriile despre extratereştri.

Mesaj LIVE de la EXTRATEREȘTRI. Experții nu îl pot EXPLICA: ”Am venit să vă avertizăm despre destinul lumii voastre” | VIDEO

Stăpânii Terrei

De-a lungul timpului, înfăţişarea “standard” a fiinţelor extraterestre a fost următoarea: creaturi verzi, în general (de aici denumirea consacrată de “omuleţii verzi”), cu capete mari, alungite, ataşate unor corpuri semi-atrofiate, cu ochi mari şi negri. Însă mai mulţi cercetători au declarat că există multiple o multitudine de specii sau rase extraterestre. Iar câteva dintre ele sunt vehiculate tot mai des în ultimul timp, mai ales în revistele de ştiinţă din străinătate, şi nu numai.

Astfel, se pare că prepondrentă este rasa extratereştrilor cenuşii (supranumiţii “Cenuşii” sau “Zeta Reticulan). Acest tip de extraterestru a fost catalogat drept…principalul suspect din spatele fenomenului răpirilor. “Cenuşii” au fost clasificaţi drept reci şi cruzi, ei fiind cei care fac experimente pe oameni, cu scopul unic de a perpetua propria specie, despre care unii cred că ar fi din punct de vedere genetic terminată.

O altă specie de extratereştri, care face, mai ales în ultima vreme, subiectul principal al multor teorii conspiraţioniste, este cea a reptilienilor. O rasă definită drept primordial, abilă şi crudă. Conform analiştilor occidentali preocupaţi de acest domeniu, această rasă se numără printre puţinele de a căror existenţă aproape toţi “entuziaştii fenomenului” sunt convinşi. Iar întrebarea “cine sunt, de unde vin şi care le este misiunea?” este cea care a creat controverse. Se pare că multe subcategorii de extratereştrii sunt încadrate ca fiind de provenienţă reptiliană. Unii dintre cei mai…titraţi sunt Draconienii sau Dracos, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis, dar proclamă Terra ca fiind planeta lor de baştină. Unii sunt de părere că reptilienii văd în noi proprietatea lor biologic şi îi percep pe oameni ca inferiori.

În sfere subterane

Miturile spun că reptilienii îşi pot schimba forma, simulând aspectul uman, şi că aceşti extratereştri ne conduc, în secret, lumea. Respectiv, aceste fiinţe ar fi luat formă umană şi ar trăi printre noi ca lideri, poziţionându-se în toate punctele de putere, înainte de a putea să îşi arate adevărata faţă şi de a se proclama, in mod oficial, stăpânii Terrei. Mai mult chiar, există chiar o teorie conform căreia ei nu ar fi părăsit niciodată Pământul, împărţind planeta cu noi în sferele ei subterane.

O alta specie extraterestră, celebră în rândul ufologilor, este cea a Pleiadienilor. Consideraţi “fiinţe spirituale multidimensionale”, din constelaţia Taurului. Planeta lor originara ar fi Erra, localizată într-o dimensiune alternativă situată cu o fracţiune de secundă înaintea celei în care trăim. Elveţianul Billy Meier, cel care i-a “născocit”, susţine că ei l-ar fi contactat telepatic, prin anii ’40. În 1970, Meier a prezentat presei… fotografii ale navelor pleiadienilor, devenind subiectul unor dezbateri intense. De atunci se vehiculează idea că Pleiadienii sunt fiinţe paşnice, care doresc să prevină, discret, autodistrugerea omenirii.

O pseudoştiinţă

Anunnaki reprezintă o altă rasă se pare importantă de extratereştri, provenind de pe o planeta controversata din Sistemul Solar, Nibiru. Sunt descrişi ca semănând cu oamenii, dar mai mari, mai puternici fizic, agresivi. În miturile sumeriene, această rasă ar fi sosit pe Terra cu 450.000 de ani în urmă, în căutare de minerale, mai ales aur, pe care le-au găsit şi exploatat în Africa. Se crede că Anunnaki i-ar fi creat genetic pe Homo sapiens, special ca să le fie sclavi, prin amestecul propriilor gene cu acelea de Homo erectus. Inscripţiile antice indică faptul că civilizaţia umană sumeriană din Mesopotamia a fost plămădită sub atenta îndrumare a acestor “zei”, noţiunea de regalitate fiind inaugurată tocmai ca mediere între specia umană şi Anunnaki.

O altă categorie, şi cea mai controversată, se află la graniţa dintre pseudoştiinţa fenomenului OZN şi cea a paranormalului. Este vorba despre aşa numitele entităţi apariţionale, care sunt capabile să se materializeze, dematerializeze şi să îşi schimbe forma. Manifestarea în fata martorilor poate fi selectivă şi, în unele ocazii, a fost semnalată abilitatea telekinetică de a muta obiecte şi oameni fără contact fizic. De asemenea, extratereştrii “eterici” par să prefere telepatia pentru a comunica.

La ce riscuri se expun profeții. Ce se intampla dacă eșuează APOCALIPSA

Epilog

Anii de documentare, atât ale unor departamente speciale ale serviciilor secrete american, respectiv rus, cât şi ale cercetătorilor din domeniul UFO se bazează pe relatări subiective, care au apărut de-a lungul timpului,şi aparţin celor care susţin că au fost martorii apariţiilor unor extratereştri care, conform descrierilor, s-ar încadra într-o rasă,ori alta. Există o glumă care circulă de multă vreme pe forumurile de discuţii cu tematică UFO şi nu numai: “Câţi extratereştri trăiesc în acest moment, pe Pământ, deghizaţi în oameni? Răspuns: Eşti singurul om rămas, dar nu te teme, vom veni şi după tine, curând”…

Dincolo de caracterul pseudoştiinţific al temei, un lucru este extrem de interesant, şi anume: mai multe sondaje serioase, realizate în lume, relevă că unul din cinci pământeni crede că extratereştrii trăiesc printre noi.

sursa si foto: EVZ.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .