.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

servicii-secrete2-465x390Atacurile din Bruxelles s-au produs la doar câteva zile de la arestarea lui Salah Abdeslam, singurul dintre teroriştii care nu s-a detonat în timpul cumplitelor atentate de la Paris. Se pare că serviciile secrete din mai multe ţări europene anticipaseră o asemenea posibilitate iar procurorii belgieni chiar au avut indicii despre iminenta producere a unui atentat, dar nu au ştiut să le interpreteze.

Potrivit dailymail.co.uk, surse din cadrul serviciilor de informaţii au declarat că atentatele din capitala belgiană au fost atât o răzbunare pentru arestarea celui mai căutat om din Europa, dar şi un act de sfidare pentru că jihadiştii se temeau că Abdeslam va trăda cauza ISIS şi va accepta să colaboreze cu anchetatorii.

Se pare că autorităţile chiar au lăsat la un moment dat să se înţeleagă acest lucru iar “fraţii” jihadişti au luat în calcul şi posibilitatea ca acesta să dezvăluie planurile lor criminale.

De altfel, chiar dacă Salah Abdeslam a fost protejat extraordinar de camarazii din Bruxelles, în ultimele patru luni, faptul că el nu s-a aruncat în aer în timpul atacurilor asupra Parisului a fost un semnal extrem de prost pentru acoliţii săi. “Gestul lui Abdeslam a arătat că este slab, că nu crede cu convingere în cauza lor, că doreşte să trăiască şi că ar fi putut să cadă în capcaenele întinse de investigatori. Ezitările sale din trecut au arătat că nu are capacitatea de a rezista interogatoriului şi, cel mai probabil, tocmai de asta teroriştii au decis să acţioneze, înainte ca acesta să-i toarne şi să fie arestaţi”, a precizat un ofiţer de informaţii

Faptul că Salah Abdeslam era implicat în pregătirea de noi atentate o demonstrază şi aresenalul militar descoperit în locuinţele prin care a trecut. „Am găsit luptători străini înarmaţi într-o casă. Nu cred că se pregăteau de picnic. Deci există reale motive de îngrijorare din acest punct de vedere. Nu cred că vom şti vreodată cu certitudine ce vor să facă, ce voiau să facă. Totul depinde de elementele pe care le vom descoperi de acum încolo şi de mărturiile din acest caz”, a spus procurorul belgian Frederic Van Leeuw.

Telefoanele mobile, laptopurile şi înregistările video descoperite în apartamentul în care se ascundea Abdeslam ar putea, de asemenea, oferi indicii importante despre planurile şi ascunzătorile teroriştilor şi complicilor acestora, concentraţi în cartierul Molenbeek, considerat pe bună dreptate centrul operaţiunilor ISIS în Europa.

“Atacurile din Bruxelles au, fără dubii, legătură cu arestarea lui Abdeslam. Mesajul pentru autorităţi este cât se poate de clar – aţi arestat un suspect celebru şi periculos, dar trebuie să ştiţi că există numeroşi alţi jihadişti gata să comită ce acesta nu a fost capabil: să se arunce în aer. Există motive serioase să credem că atentatele de marţi sunt doar începutul atacurilor care vizează Belgia, dar şi alte ţinte din Europa. O staţie de metrou e un loc în care se poate acţiona cu uşurinţă şi, din perspectiva teroristului, este deosebit de avantajos pentru că, cu puţin noroc, pe acolo se pot afla şi turişti americani”, a declarat pentru Daily Mail un specialist în lupta anti-teroristă.

Abdeslam ar fi, cel puţin din datele date publicităţii până în prezent, singurul supravieţuitor din grupul celor zece terorişti implicaţi în atentatele de la Paris soldate, în  13 noiembrie 2015, cu moartea a 130 de civili.

La Bruxelles au avut loc trei explozii, marţi dimineaţă, la aeroportul Zaventem şi la o staţie de metrou, în apropiere de sedii ale instituţiilor comunitare. Potrivit unui bilanţ dat publicităţii marţi seară, în jurul orelor 19.00, 34 de persoane au murit iar numărul răniţilor era de peste 230 de răniţi.

Premierul Belgiei şi câţiva membri ai cabinetului au fost duşi într-un clădire sigură, la o adresa necunoscută. Acolo este o celulă de criză şi de acolo urmăresc situaţia. Câţiva români erau la aeroportul Bruxelles în momentul exploziilor şi au reuşit să scape cu viaţă.

sursa si foto:  http://www.evz.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .