.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

avertisment-fmi-peste-5-000-000-de-migran-i-vor-ajunge-n-europa-p-n-la-sf-r-itului-lui-2017-1Fondul Monetar Internațional (FMI) estimează că până la sfârșitul anului viitor încă patru milioane de migranți ar putea ajunge în Uniunea Europeană (UE). De asemenea, FMI pune la îndoială capacitatea UE de a integra pe piața muncii un număr atât de mare de persoane.

Numai în 2015 în Europa au venit peste 1,1 milioane de migranți, iar în doi ani potrivit acestor date numărul lor va ajunge la sfârșitul lui 2017 la peste 5 milioane. PIB-ul statelor unde se stabilesc migranții ar putea crește ușor, pe termen scurt, ca urmare a efectului multiplicator creat de creșterea cheltuielilor guvernamentale și a sporirii ofertei pe piața muncii, potrivit estimării FMI, dar pe termen lung există semne de întrebare cu privire la șansele ca acest aflux să stimuleze creșterea economică, iar integrarea migranților pe piața muncii este elementul determinant în această situație.

Studiul FMI precizează că în cazul imigranților economici experiența internațională arată că aceștia primesc salarii mai mici față de cele ale localnicilor, iar rata șomajului în rândul migranților este mai ridicată. Aceste diferențe se mai atenuează odată cu trecerea timpului, dar ele rămân ca efect al dificultăților de integrare provocate în special de insuficienta cunoaștere a limbii țării gazdă și a lipsei de calificare a migranților în meserii de care noua lor țară are nevoie.

sursa si foto:  http://www.ziuanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .